Balık yağı surubu

  • Hocam mrb.2009 doğumlu oğlum var.ben ona balık yağı şurubu vermek istiyorum. Piyasada da o kadar çok ki,tereddütte kaldım. İçeriğinde balik yagi 1600mg,EPA448mg,DHA 672mg,Vit.A-D-E-K,iyot ve selenyum olan bir marka buldum. Verebilir miyim?içerikte neler olmasi gerekiyor,neye dikkat etmeliyiz?sizin önerdiğiniz bir balık yağı şurubu var midır? Teşekkürler ,iyi günler. ..

  • Doktor Cevabı:

    Niye balık yağı vermek istiyorsunuz anlamadım. bu şuruplar, herkes veriyor bari ben de vereyim şeklinde düşünülüp verilmemelidir. ama illa vermek istiyorsanız içinde a ve d vit olmayanı seçiniz.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Böbrek ağrısı

    Referans dışı değerler tahlilleri öğleden sonra verildi tahliller niye yapıldı diye sorarsanız ayaklarda anlık boşalma ve sadece su ile beslenme hastaneye gidiş tüm değerler normal geri dönüş.i̇shal başlangıcı tekrar hastane enfeksiyon yok bağırsak sorunu ilaç verildi ishali kesti beslenme düzel...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy kısalığı

    Yanlış yazmışım hocam 10 yaş 1 aylık

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Galiba kasımı zedeledim.

    -fibromiyalji olduğumdan dolayı düzelmem daha geç sürer mi? -kas ağrılarında ısı bandı mı buz tedavisi mi daha işe yarar? i̇kisi birden uygulanmaz zaten. -when protein, glucosamine kondrotin gibi takviyeler daha hızlı düzelmemde yardımcı olur mu?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Alp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kabızlık ve beslenme

    Merhaba , 32 aylık oğlum son 4-5 aydır kabızlık problemi yaşıyor. buna bağlı olarak makat çatlağı oluştu. kabızlık için her sabah lavman yapıyoruz. ancak kan , makus ve kötü koku var. aynı zamanda diskida beyaz lekeler var. ve beslenmesi tamamen durdu ,cignemiyor yutmuyor. kilo ve boy olarak %5 ler...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dolerex ilaçtan sonra emzirme

    Hocam merhaba bir sorum olucak bu sabah saat 9da dolerex ağrı kesici ilaç içtim kac saat sonra emzirebilirim kızımı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebeğimde ikinma problemi

    Merhaba sultan hanım benim 32 günlük bebeğim var sürekli ikiniyor uyanık olsada uyusada . gaz ve kakasını yapıyor aslında ama sürekli ıkınma halı bitmiyor morarana kadar ikiniyor hiç etrafına bakinmiyor ikinmaktan bebeğimde bir sağlık problemi olabilir mi şimdiden teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 20 yaş boy

    Merhabalar , ben 20 yaşındayım 164 boyumdayım (erkeğim) 50 kiloyum babamın boyu yaklaşık 170 annemin ise 145-150 arası ama amcam uzun boylu acaba bende 170 veya 175 boyum olabilir mi. bir de 20 yaşından sonra boy uzar mı uzaması için ne yapmalıyız.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yağlı ciltler

    Merhaba ebru hanım ben 10 ay boyunca roaccutane kullandım 30 mg cildim çok yagliydi ilaçtan önce bırakalı 1 buçuk hafta oldu tekrar eskisi gibi yağlı olur mu olmaması için neler kullanmalıyım hangi ilaçları kullanmam gerekiyor ve nasıl beslenmem gerekiyor sivilce sorunu da tekrar yaşamak istemiyorum...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ebru Zehra Aygün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Magnezyum takviyesi

    Insulinin 11 olması onemlimijicsm ben hareket eden ve spor yapan iyi beslenmeye çalışan biriyim sigarada içmiyorum acikcasi yaz olduğu için kavun karpuz yedik her akşam bu yukseltmis olabilirmi onu kessem düşermi acaba değerim tesekkurler hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hüseyin Sağlam

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolon kanseri

    Kanseri kanseri kanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri hocam saygilar esim2yil 3n1 teshisiyleevvel kolon kanserinden ameliyat ve kemo gordu dr kontrolerini 6ay ara ile oluyor geceleri 11-12ye dogru yatiyor sabahya10a dogru uyaniyor bu durum bagisikligini olumsuz etkilerni beslenmesine yuruy...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ahmet Dirican

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri

    Kanseri kanseri kanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri hocam saygilar esim2yil 3n1 teshisiyleevvel kolon kanserinden ameliyat ve kemo gordu dr kontrolerini 6ay ara ile oluyor geceleri 11-12ye dogru yatiyor sabahya10a dogru uyaniyor bu durum bagisikligini olumsuz etkilerni beslenmesine yuruy...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyum iyi mi? ve bu zamana kadar iyi miktarda uzamış mı?

    Hocam ergenlikte erkekler 25-30 cm uzar diyorlar. ama ben ergenlikte 10-14 cm uzamışım. yani herkes ergenlikte 25-30 cm uzayacak diye birşey yok değil mi? bu kişiden kişiye farklılıklar gösterir değil mi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ventriküler sistem ve araknoid kist

    İyi günler hocam, nöroloji bölümüne genel kontrol amaçlı (araknoid kist) için gittim (yaş: 23, kadın )muayene bulguları normal dendi. mr istendi.(ağustos 2021)sonucumda normal yazılanların dışında 2 madde var.sizlerin de görüşünüzü merak ediyor ve eğer önemsiz ise sizleri rahatsız etmemek adına bura...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Semih Keskil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğerde sıkıntı var mıdır

    Alani̇n ami̇notransferaz (alt) (serum/plazma) 113 u/l h(5 - 35) 09.09.2021 alkalen fosfataz (serum/plazma) 438 u/l h(50 - 162) 09.09.2021 ami̇laz (serum/plazma) 10 u/l l(22 - 125) 09.09.2021 aspartat ami̇notransferaz (ast) (serum/plazma) 157 u/l h(5 - 35) 09.09.2021 bi̇li̇rubi̇n, tot...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuray Uslu Kızılkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Magnezyum takviyesi

    Merhaba hocam kendimi iyi hissetmemem üzerine seker degerlerime bakildi aclik şekerim 95 aclik insulin 11 tokluk 2saatlik 78 3saatlik 90 çıktı hbca1 5.2 36 yasinda bel çevremde 84 ince zayif bir yapım var hipoglisemi mevcutmu bende neyapmam gerek magnezyum 1.7 d vitamini 33 bunlar için takviyeye ger...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hüseyin Sağlam

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x