Bağışıklık sistemi

  • merhaba ,benim 35 aylık kızım var.bağışıklık güçlendirici şurup kullanmak istiyorum.bana önerebileceğiniz bir şurup varmı? bu arada kızımın hiçbir şeye alerjisi yok.teşekkürler

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hipofiz yetmezliği

    Crs ile hipofiz yetmezliğinin neden kaynaklandığı belli olurmu hocam ve sonucunda tedavi yöntemi sonuç verir mi?benim tahminin strese dayalı olarak oluşan bir hastalik bende bu..bulunduğum ilde muhtemelen bu test mümkün değil ama en yakın zamanda sizin bulunduğunuz hastaneye gelip bu testleri yaptır...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diş ve apse

    Merhabalar dişim apse yaptı. 25 gün önce largopen kullandım. işlerimin yoğunluğundan dolayı tekrar gidemedim doktora. tam inerken tekrar şişti. başka bir doktora görüldüm. bu sefer agumentin verdi 5 gündür kullanıyorum. şişlik tamamen indi. yalnız yanağımın üzerinden o bölgeye dokununca o dişte bask...

    Doktor Cevabı:

    Dt. Emel Yaşbek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpv tip 59

    Merhaba doktor hanım hpv tip 59 pozitif erkek bir birey olarak 2 seantır lazer tedavisi oluyorum ancak tekrarlama oluyor üstelik en etkili yöntem olduğu söyleniyor ve çokta pahalı 4 lü aşının ilk dozunuda oldum ahcc, ımutor kompleks, yeşil çay, çörek otu yağı hepsini deniyorum doktorlar gözle muayen...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İrem Güler Özgür

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cd19 tahli sonucu

    Merhaba kızım 18 yasında tahlil yaptırdık cd19 degeri 3,4 çıktı açıklama kısmında cd19+b hucre kapisinda diyor normal mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv ve cd4 hücreleri ve bağışıklık sistemi

    Merhaba hocam ufak sorularım olacak detaylı yanıtınızı çok merak ediyorum.şimdi hıv vürüsü cd4 hücrelerini hedef alıp onları enfekte edip yok ediyor.peki bunun dışında kalan hücrelerle hiç ilgilenmiyormu vucut hücrelerinin yalnızca cd4 lerini mi hedef alıyor.yani bu durumda şu soruda akla hemen geli...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Cengiz Güney

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • B12 vitamini ve sedimentasyon neden yüksek çıkar??

    Merhabalar 12 yaşındaki oğluma halsizlik, el parmak uçlarında devamli soyulma, stres sebebiyle doktora götürdüm bazı kan tahlilleri yapıldı b12 vitamini ve sedimentasyonu biraz yüksek çıktı. et sevmez ve fazla tüketmediği halde değerlerin yüksek çıkması düşündürdü. doktor normal karşıladı fakat...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Aşı yanıtının olmaması

    Merhaba hocam. oğlum 45 aylık. geçen yıl mart ayında çok sık üst solunum yolu enfeksiyonu oluyor diye alerji polikliğine başvurduk. yapılan deri testlerinde hiçbir alerjisi çıkmadı. ig g ve ig a düşğklüğü (ig g 5,61- ig a 0,27) çıktı ve tetanoz ve hepatit b aşı yanıtlarının olmadığı görüldü. aşıları...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kedide mantar

    Hızlı cevabiniz icin teşekkür ederim. kedi 1 kilo ancakmis birde kedi misafirdi 3 gun kaldi gitti bize bulasma riski nedir koltuklarda halilarda hep gezdi koltuklari sirkeli suyla sildim ama halilari supurmek yeterlimi bizede bulasirmi tesekkur ederim

    Doktor Cevabı:

    Veteriner Hekim Erdi Akyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpv tip 59

    Merhabalar doktor hanım hpv tip 59 pozitif olduğumu öğrendim bu arada erkeğim lezyonlarımı 2 hafta önce lazer tedavisi ile yaktılar 3 seans 1 er ay aralıklarla devam edeceği söylendi bir de ekinezya diye bir şey aldırdılar bana doğal bağışıklık destekleyiciymiş ekinezya ile ahcc arasındaki fark nedi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fadime Demircan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hiv cd4 ve bağişiklik sistemimiz hakkinda

    Çok iyi anladım hocam peki bizim bağışıklık sistemimiz. hıv e karşı bir şeyler yapabiliyor mu yani bir ruslara karşı. bunu çok merak ediyorum yapabiliyor olduğunu düşünüyorum çünki virüsü vücuda girdikten bir ya da altı hafta içerisinde akut bir dönem oluyor. yani bu dönemde sanırım vücut çok cidd...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mücahit Yemişen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv cd4 ve bağişiklik sistemi hakkinda

    Çok iyi anladım hocam peki bizim bağışıklık sistemimiz. hıv e karşı bir şeyler yapabiliyor mu yani bir ruslara karşı. bunu çok merak ediyorum yapabiliyor olduğunu düşünüyorum çünki virüsü vücuda girdikten bir ya da altı hafta içerisinde akut bir dönem oluyor. yani bu dönemde sanırım vücut çok cidd...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Cengiz Güney

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv cd4 ve bağişiklik sistemi hakkinda

    Merhaba sevgili hocam ufak sorularım olacak detaylı yanıtınızı çok merak ediyorum.şimdi hıv vürüsü cd4 hücrelerini hedef alıp onları enfekte edip yok ediyor.peki bunun dışında kalan hücrelerle hiç ilgilenmiyormu vucut hücrelerinin yalnızca cd4 lerini mi hedef alıyor.yani bu durumda şu soruda akla he...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Cengiz Güney

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İmmun44 yada strath hangisi?

    Merhaba hocam otizmli 28 aylık kızım var geçen kış aşırı derecede hasta oldu alerji testi yapıldı birsey çıkmadı igg si sınırda çıktı takip dediler ve bu arada immun44 verdiler işe yaradı onu düzenli içti iyiydi yazın kestik şimdi yine kış geldi tavsiyelerle strath aldım ama iyi mi ettim kötü mü bil...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İlke Kılıç Topcu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer safra kesesi

    Alt 49 0-41 bilirubin direkt 0.24 0-0,2 mchc 35.4 32,4-35 antihbs pozitif diğer değerler normal. bu yükseklikler ne ifade ediyor nasıl bir yol izlemeliyim. teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpv tip 59

    Hocam merhaba hpv tip 59 pozitif olduğumu öğrendim bir erkek olarak beni nasıl etkiler bu durum kanser miyim, bügün avrupa cerrahi tıp merkezi ne gittim muayene oldum ve sonucunda lokal anestezi ile ilk seans lazer yöntemiyle lezyonlarım yakıldı 3 seans devam edeceğiz 1 er ay arayla denildi ve yan...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Özlem Tuncayengin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x