Bacak ağrısı

  • sayın hocam her ne kadar sanal ortamdan desteğiniz sınırlı olsada bir türlü problemine çare bulamayan bir hastanız olarak inanın çaresiz kaldım. hocam 2 yıl önce bi sınav esnasında her iki bacağımada müthiş derecede ağrı girdi ve sınavı yarıda bırakmak zorunda kaldım. sıkınıtlar sonra sağ üst baldırımda kasılma kramp tarzı ağrılar genel olarak her iki bacağimdada sürekli yer değiştiren ağrılar damarım çekiliyormuş uyuşuyormuş gibi belirtiler oldu gece yatarken huzursuz edecek derecede bu belirtiler yine ortaya çıkıyor.. ilk gittiğim ortopedi doppler usg röntgen kan tahlili yaptı bişi çıkmadı sonra fizik tedavi başka bir ortopediye yine gittim elle bir takım muaneler yaptılar dizlerimi sağa sola çevirme gibi sorun yok dediler hocam uzun bir zamandır yani 6 ay gibi zamandır hiç bu belirtilerim yokdu tamamen geçmişti ama aynı belirtiler tekrar ortaya çıktı vallah hocam daha kaç kez doktora gidicem kime gidicem bilemiyorum sizin düşünceniz nedir hocam ne yapabilirim yani kötü bişimi bu 1 hafta önce tekrar kan testi yaptırdım onlarıda paylaşayım sizinle umarım yardımcı olursunuz ilginize şimdiden çok teşekkür ederimVitamin B12 59 pg/mL 126 - 505 14.12.2018 Folat 3.30 ng/ml 3,1 - 20,0 14.12.2018 Ferritin 29.8 ng/ml 24 - 336 14.12.2018 TSH 1.130 ulu/mL 0,45 - 5,33 14.12.2018 Kreatinin 14.12.2018 Gamma glutamil transferaz (GGT) 32 U/L 5 - 55 14.12.2018 Aspartat transaminaz (AST) 25 U/L 5 - 50 14.12.2018 Alanin aminotransferaz (ALT) 42 U/L 5 - 50 14.12.2018 LDL kolesterol 138.4000 mg/dl 70 - 130 14.12.2018 Trigliserid 198 mg/dl 5 - 150 14.12.2018 Kolesterol 218 mg/dl 120 - 200 14.12.2018 HDL kolesterol 40 mg/dl 40 - 60 14.12.2018 Tam Kan (Hemogram)

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba onur bey, bu yapılan tahlillerde b12 vitamininiz oldukça düşük, onun yerine konması lazım. bir de d vitamininize ve magnezyum düzeyinize bakılmalı. bunların tedavisiyle şikayetleriniz azalabilir. elbette muayene ederek çok daha net bilgiler verebilriz. geçmiş olsun dileklerimle

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Fizik Tedavi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Diz eklem yerinde ağrı

    Çok teşekkür ederim hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yakup Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diz eklem yerinde ağrı

    Merhaba hocam 47 yaşında bayan hastayım 40 yaşında menopoza girdim kemik erimesi 2.7 oranında sol dizkapağı ağrısı için çektirdiğim mr sonucu eklemi oluşturan kemik köşelerde sivrileşme /spur formasyon izlenmiştir eklem içinde ve retropatellar bursada minimal effüzyon sinyali izlenmiştir medikal men...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yakup Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayakta şişlik

    Hocam merhaba. ben sık sık uzun yürüyüşler yaparım. geçen günlerde ayağımın iç yan kısmında kist gibi bir şişlik farkettim. sert değil yumuşak sanki yağ dokusu gibi ve bastırınca veya dururken de ağrı olmuyordu. sonra giydiğim ayakkabı yüzünden ordaki deri buruştuğu için o deriyi biraz kopardım. kop...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nevzat Selim Gökay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bel ve kasiktan ses

    Hocam merhaba sağ ayagı mı az yukarı kaldırıp bükük vaziyette ya da bükmeden indirince sag bel kasık bolgemdeen "lık" "luk" tarzında bir yere takılma sesi ve hissi oluşuyor. ne zamandır böyle bilmiyorum bu ara egzersize yoğunluk vermiştim (pilates) ne yapmalıyım akıl verir misiniz? önemli bir sor...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Bülent Aykanat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis kökü ve çevresinde ağrı

    Hocam ben bundan yaklasik 9 10 ay önce idrar yapmada zorlanma ve penis kökü ve çevresinde ağrı şikayeti ile doktora gittim test idarar testi işeme testi ultrasan herseyi yaptirdim fakat birsey cikmadi doktor daha önce eger bi üşütme soguk algınlıgı gecirdiysen ondan olmus olabilir mesana kısmındaki...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Doç.Dr.Mehmet Solakhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tek taraflı olan ağrılar

    Merhaba hocam. 32 yaşındayım. benim yaklaşık üç hafta önce herhangi bir yaralanma düşme vs olmadan sag bel boşluğunda bir ağrı başladı. çekilen tüm batın tomografisi normal çıktı. hemen ardından sağ kol sağ bacak ağrısı ve yorgunluğu oluştu. ve üç haftadır hiç geçmeden devam eden bir kas ağrısı var....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cem Atabey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sağ kol ağrısı sağ bacak ağrısı sağ omuz boyun ağrısı

    Merhaba hocam. 32 yaşındayım. benim yaklaşık üç hafta önce herhangi bir yaralanma düşme vs olmadan sag bel boşluğunda bir ağrı başladı. çekilen tüm batın tomografisi normal çıktı. hemen ardından sağ kol sağ bacak ağrısı ve yorgunluğu oluştu. ve üç haftadır hiç geçmeden devam eden bir kas ağrısı var....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Tufan Cansever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sağ kol bacak omuz ağrısı, yorgunluğu

    Merhaba hocam. 32 yaşındayım. benim yaklaşık üç hafta önce herhangi bir yaralanma düşme vs olmadan sag bel boşluğunda bir ağrı başladı. çekilen tüm batın tomografisi normal çıktı. hemen ardından sağ kol sağ bacak ağrısı ve yorgunluğu oluştu. ve üç haftadır hiç geçmeden devam eden bir kas ağrısı var....

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Alp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Osteokondral lezyon

    2 hafta önce bacak bacak üstüne attım bacağımı indirdim ayağa kalktım ve bir sorun oldu ayağım uyuştu parmaklarımı bile açamadım ertesi gün acile gittim, doku zedelenmesi dedi ve krem ağrı kesici verildi. dört beş gün sonra ortopedi doktoruna emar çekildi ve bir hafta sonuc beklendi o dört beş gün i...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ozan Akca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sol ayak bileği mr sonucu

    Hocam merhabalar, 16 yaşındayım.eklem romatizması mitral kapak yetmezliğim var.21 günde 1 deposilin 1.2 flukon iğne kullanıyorum.son zamanlarda sol ayak bileğimde şiddetli bir ağrı vardı, kızarma şişlik morarma vs olmadı ama ağrı çok fazla. 9 ay önce çekilen mr sonucumda şunlar yazıyordu;tibiotalar...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İbrahim Mustafa Çimen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayak bileği

    Hocam merhaba ayak bileği şikayeti ile ilgili hastaneye gittim mr sonucum budur bir açıklayabilirmisiniz; talar domda tibiotalar ekleme komşu yüzde ve navikuler kemikte talonavikuler ekleme komşu yüzde kıkırdakta incelme, t1a sinyal kaybı gösteren alan ve etrafında ödemle uyumlu sinyal artışı izlen...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Osteokondral lezyon

    2 hafta önce bacak bacak üstüne attım bacağımı indirdim ayağa kalktım ve bir sorun oldu ayağım uyuştu parmaklarımı bile açamadım ertesi gün acile gittim, doku zedelenmesi dedi ve krem ağrı kesici verildi. dört beş gün sonra ortopedi doktoruna emar çekildi ve bir hafta sonuc beklendi o dört beş gün i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hasan Hilmi Muratlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Osteokondral lezyon

    2 hafta önce bacak bacak üstüne attım bacağımı indirdim ve bir sorun oldu ayağım uyuştu parmaklarımı bile açamadım ertesi gün acile gittim, doku zedelenmesi dedi ve krem ağrı kesici verildi. dört beş gün sonra ortopedi doktoruna emar çekildi ve bir hafta sonuc beklendi o dört beş gün içinde ayağım h...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Canberk Mirza

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Osteokondral lezyon

    2 hafta önce bacak bacak üstüne attım bacağımı indirdim ayağa kalktım ve bir sorun oldu ayağım uyuştu parmaklarımı bile açamadım ertesi gün acile gittim, doku zedelenmesi dedi ve krem ağrı kesici verildi. dört beş gün sonra ortopedi doktoruna emar çekildi ve bir hafta sonuc beklendi o dört beş gün i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Servet TUNAY

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Osteokondral lezyon

    2 hafta önce bacak bacak üstüne attım bacağımı indirdim ayağa kalktım ve bir sorun oldu ayağım uyuştu parmaklarımı bile açamadım ertesi gün acile gittim, doku zedelenmesi dedi ve krem ağrı kesici verildi. dört beş gün sonra ortopedi doktoruna emar çekildi ve bir hafta sonuc beklendi o dört beş gün i...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Emre Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x