B12 değeri ve hemoglobin

  • Merhabalar Hocam, sizlere birşey danışmak istiyorum. Benim Hemoglobin ve Hematokritim yüksek çıkıyor en ince ayrıntısına kadar araştırıldı genetik testler vs, sigaradan kaynaklı olduğu ortaya çıktı sigarayı bırakma aşamasındayım bıraktığımda değerlerim normale döner mi? İkinci bir sorumda B12 değerim eksik doktorum dodex yazdı iğneleri vuruluyorum bu iğne yüksek olan hemoglobin ve hematokrit değerlerimi etkilemez değil mi? Cevaplarsanız minnettar olurum teşekkürler.


Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Gebelik korkusu

    Merhabalar ben erkek arkadaşımla bir şeyler yaşadım ve elime onun iç çamaşarından iğne ucu kadar zevk suyu bulaştı aradan 30 dakika geçtikten sonra unutup vajinamın üst bölgesine değdirdim sonrasında çok tedirgin oldum 3 saat içinde ella adında bir ertesi gün hapı aldım emin olmak adına son adetten...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme fibroadenom

    Meme de 1 yil icerisinde meme kanserine sebep olan tumor ne nekadar boyuta gelebilir her iki meme de agrili kist var ise bunun meme kanseri olma ihtimali nedir ayrica iki meme de ayni belirtiler ornegin (iki meme ucunda da beyazlik) bunu nasil anlayacagiz iki meme de kitle ve kanser goruluyor mu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Risk var mıdır

    Hocam merhaba ben 2 aydır yasmin kullanıyorum ilk ayımda adet dönemim bittikten 4 gün sonra ilaca başladım ve ilacı bıraktığımın 3. günü regl oldum ancak 2. kutumda adetimin beşinci günü kullanıma başlayıp düzenli bir şekilde saatini kaçırmadan içtim sadece bir kere bir saat aksattım o kadar. 2. kut...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göz tembelliği vivid vision

    Merhaba 25 yasindayim sol gözümde %50 görme kaybı yani ambliyopi var. açıkçası norovizyona güvenmiyorum yeni teknik olan visid vision ile görme oranimda yaklaşık kaç sıra artis olma olasılığı var memuriyet için %70 benim için yeterli olucaktir, sizce sonuç ne olur ? teşekkürler :)

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sinan Göker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Primer mesane boynu tıkanıklığı

    Hocam merhabalar, yaşım 31 ve 6-7 yıldır kademeli olarak artan sık idrara gitme ve son bir yılda çatallı işeme, damlama ve mesaneyi tam boşaltamama hissi vardı, gece kalkma hiç yok. ( günde iki litre su içerim ve 11-12 kez idrara çıkarım) geçen ay ürodinami ve retrograd üretrografi ( üretra açık) ya...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme kanseri şüphesi

    Hocam yasim 50 mamografi ultrason çekindim. bırads 0 cikdi.ilacli emar çekindim sonucu yorlarmisuniz .. biyopsi olucam gün alındı .3 aydır hastanede uğraşıyoruz ve gerildim..ailede meme kanseri yok..bunu değerlendirirseniz sevinirim.. .mamografi...memeler acr tip d heterojen yoğun paternde olup, mam...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erkan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Genel deri

    Hocam ora da tanıdıgınız bırısı varmı sızın vasıtanızla gıtsem bakmıyorlar yoksa ne olur yardım edın

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ümit Türsen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs kafesi ağrısı

    Hocam merhaba benim uzun süredir sol göğüs kemiğimde hafta üç dört kez ağrı yanma gibi bir acı hissediyorum. su kapağı kadar bir bölgede ve hep aynı yerde hangi bölüme gitmeliyim ne yapmalıyım bilemedim nefes verirken acınartıyotir ama kemiğimde

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hüseyin Doruk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yeşil akıntı

    Hocam merhaba. 6 yaşındaki kızımda 2 yıldır yeşil akıntı sorunu var. iç çamaşırını kaynatmaktan tuvaletini bizim kullandığımız tuvalletten ayırmaya kadar tüm hijyen özenini göstermeye gayret ediyoruz. bulunduğumuz şehirde 1 tane özel hastane var ve buradaki çocuk doktoruna süreli ve kadın hastalıkl...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Akin Savci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sivilce cukurlari

    Hocam merhaba benim yüzümde sadece yanaklarımda sivilce çukurları var ve o kadar mutsuzum ki saçlarımı toplayamiyorum kaç yıldır sırf görünmesin diye, biliyorum bana doktora gidin diyeceksiniz gittim ama doktorun bana faydası olmadi fraksiyonel lazer veya altın iğne dedi ama bu iki işlem de hem cild...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Engin Kocabaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğere sinek kaçması

    Hocam bugün kola içerken bir sinek kolanın içine girdimi bilmiyorum ama kolayı içince sinek akciğerime gittiyse diye huylandım öksürük hırıtı yok ama biraz ağrı var gibi sinek ölse de ağrı yaparmı yapar herhalde değil mi sonuçta akciğer için yabancı bir cisim yani

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akıntı ve hafif ağrı

    Hocam ben hemoroit ameliyatı olduktan sonra akıntı bitmedi yapışkan akıntı ve devlet hastanesi ne gittim ilaçlı emar çekildim anal fistül teşhisi kondu ve ameliyat oldum ama hiç birşey değişmedi doktor ameliyat tan sonra dedi ki dış ağzını bulamadım ben de iç ağzını kapattim dedi yani hiç birşey yap...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mert Atak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anti tpo yüksekliği

    Iyi günler annemde kilo kaybı, aşırı halsizlik, çarpıntı, sıcağa tahammül edememe gibi şikayetler var. troid testi tsh / 2.6 / uiu/ml / 0.27 - 4.2 ft4 / 1.78 / ng/dl / 0.93 - 1.7 anti tpo / 544.3 / iu/ml < 34 anti tpo referans değere göre çok yüksek olmasına rağmen doktoru değerler norm...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Müjgan Talibova Akdüz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs miyim hocam

    Hocam merhaba. sizin cevaplarınız beni çok rahatlatıyor onun için tekrardan size bir sorum olacak. karın ağrısı yok, ishal ve kabız yok, bulantı-kusma-kilo kaybı yok. sadece hafif guruldama ve bazen sabahları üst üste 2 kere dışkılamak ibs tanısı için yeterli midir? siz ibs miyim? bir doktor ibs, di...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mesana boynu tıkanıklığı

    Hocam merhabalar, lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. 31 yaşındayım 6-7 yıldır kademeli olarak artan sık idrara gitme ve son bir yılda çatallı işeme, damlama ve mesaneyi tam boşaltamama hissi vardı, gece kalkma hiç yok. ( günde iki litre su içerim ve 11-12 kez idrara çıkarım) geçen ay ürodinami ve ret...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x