Atopik dermatit

  • Merhaba hocam benim 3 aylık bebeğim var 1 aylıkken atopik dermatit oldu ve sorduğum halde sebep belirtilmiyo sürekli tekrarlıyo ve yüzünü kaşırken mahvediyo acaba siz bu rahatsızlık için bişey yapabilir mısınız ??

  • Doktor Cevabı:

    Tabii ki; atopik dermatik kalıcı olmayan, annesütü alan bebeklerde anne diyetinin düzenlenmesi, kıyafetlerinin temizlenme bilgilendirmeleri, ortam ısısı düzenlenmesi ve bebeğin beslenmesinin diyeti ve düzenlenmesine medikal krem ve bazı basit zararsız ilaçlar ile düzeltilir. takip eden hekiminiz ya da tarafımıza geldiğiniz taktirdi en iyi şekilde yardımcı olunacaktır. geçmiş olsun...

    tarihinde cevapladı.

Bolu Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hormon problemi

    Merhaba ben 26 yaşında bekar bir kadınım. aynı zamanda 10 kilo kadar fazlam var kilo vermeye calisiyorum ve 4 aydır diyetisyen kontrolünde diyet uyguluyorum. adet azlığı sebebiyle(4 gün kadar sürüyor ve düzenli olarak her ay oluyorum ancak her gün 1 ped dolmuyodur ve rengi çok değişken) özel bir has...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaç içme kaygısı

    Paxil 20 mg hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İbrahim Etem Pişkin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gece terlemesi

    Hocam 6 yaşında kızım var 3 yaşında geniz eti alındı 6 ay öncede bademciği alındı bademcik alındıktan sonra şükür ateşli hastalık geçirmedik ama ara sıra nezle oluyor galiba alerjisi var diye düşünüyoruz çünkü annesinde dayısında var hep ailecek yalnız bizim sorunumuz gün içinde hiç yok ama gece uyu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Homosistein yüksekliği

    B12 390 normal. folik asit 10 normal çıktı. yine de sorun olur mu

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Tülin Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaç içme kaygısı

    Hocam merhabalar. benim 8 aylık bebeğim anne sütü ve ek gıda aliyor. kendim panik atak hastası olduğum için doktorum bana ilaç yazmak zorunda kaldı yani içmemek için anca 8 ay dayanabildim. ilacın anne sütüne çok az karıştığını söyledi ama benim içim hic rahat değil. bebeğimi sütten kesmek istemiyor...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İbrahim Etem Pişkin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaç sonrası kusma nefes alamama

    Merhaba mehmet bey. benim kızım 6 aylık doktora götürdüm röntgende çekti bronşoit var dedi. ventolin ve cortair verdi buhar olarak birde şurup verdi. ventolini verince kusuyor burnuda tıkanık olunca nefes almakta zorlanıyor. 6 saatte bir verin dedi. içerisinde yan etkilerde bulantı kusma var öksürük...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Soner Sarmaşık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bilgi alma

    Boğazda tahriş ve enfeksiyon kullanabiliriz yani hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Soner Sarmaşık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinada yapışıklık

    3 aylık kızım var be vajinada yapılşıklık var hangi kremi kullanabilirim çocuk dr sarı kutu hametan krem verdi o açar mı

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Tülin Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi alma

    Hocam 16 aylık oğluma doktor onadron 8 mg/2ml enjeksiyonlu çözelti yi yemeğine yada meyve suyuna katıp vermemizi söyledi bi sıkıntı olurmu acaba

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Soner Sarmaşık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Homosistein yüksekliği çocuk

    Hocam b12 390 ve folik asit 11 normal çıktı. başka bir sorun olabilir mi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Homosistein yüksekliği çocuk

    5 yaşındaki oğlumda demir eksikliği için kan verdik. kanlar normal çıktı ama homosistein değeri yüksek çıktı. 12.3 (3,3-8,5). bu bir sorun yaratır mı acaba.? hemogram hepsi normal. periferik yayma pmnl:70 eozinofil: 4lenfosit:26.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Homosistein yüksekliği

    5 yaşındaki oğlumda demir eksikliği için kan verdik. kanlar normal çıktı ama homosistein değeri yüksek çıktı. 12.3 (3,3-8,5). bu bir sorun yaratır mı acaba.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Tülin Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Baş çevresi

    İyi günler hocam. zor bir doğumla havalesi oldu 3 eegsi de temiz çıkıncaya ilacımız kesildi. şu an 7buçuk aylık erkek bebeğim baş çevresi doğumda 35cm , şu an 42 cm. bilinçli gülme, nesneleri takip tutma , elden ele geçirme, dede-baba-bebebe-tutut sesleri çıkarıyor, yabancıları yadırgıyor, sevinç ç...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Adnan Ayvaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uyumayan bebek

    4 ay 9 günlük erkek bebeğim var, günlük kakasını yapıyor, sadece anne sütü alıyor. alttan gaz da çıkarıyor ama yeterli gelmiyor. üsttün ağızdan gazını zor çıkarıyor. hiç bir şekilde uyuyamıyor ne gece ne gündüz. 40 dk ile 1 saat arası zar zor sallayarak uyutuyorum. bu gaz sancısından mı kaynaklanır?...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 7 aylık bebek kafa capi

    Doktor hanım merhaba oğlum , 7 aylık 73 cm uzunluğunda 11 kilo ağırlığında 46 cm baş çevresine sahip basının ayına göre büyük olduğu söyleniyor ne yapmamız gerekiyor bu durumda

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x