Ates

  • Merhaba doktor hanim,ben size daha oncede yazmistim,yurtdisinda yasiyoruz dort yasinda oglum var ve on bes gun once sadece bir gun atesi cikti ve ertesi gun normale döndü,krese daha yeni basladi,sali aksami yine atesi cikti yani dort gun once,atesi 37.5 ve 39 arasiydi,persembe gunu doktora goturduk,oksurukde var ve bogaz kizarikligi oldugunu soyledi doktor,oksuruk surubu ve bogazi icin bir tablet verdi,ama salidan beri atesi tam anlamiyla dusmus degil,gun icinde atesi pek olmuyor fakat aksam saatlerinde tekrar yukseliyor,cuma gunu ise butun gun atesi yoktu fakat gece yine 37.5e cikti,size sorum şu atesinin boyle inip cikmasi normalmidir,oksuruk ve bogaz kizarikligindan baska onemli bir sebebi yoktur insallah,ates surekli degil ama inerek cikarak uc dort gun surermi,teskkurler

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, ateş eğer koltukaltı 38,5, kulaktan 39 derecenin üzerine çıkıyorsa veya süre olarak 72 satten uzun sürüyorsa altta bakteriyel bir hastalık olma ihtimali; yani antibiyotik kullanma ihtimali artar. doktora muayene olduktan sonra kullandığınız ilaçlara rağmen ateş 72 saatten uzun sürerse tekrar kontrole gitmelisiniz. çünkü virüsler vücut direncini düşürüpbakteriyel infeksiyonları çağırabilirler. geçmiş olsun. dr. gülay karadeniz

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ereksiyon ereksiyon

    Yas21 ,boy 180, kilo 70, penisle ilgili hastalik veya ameliyat gecirmedim . el parmak tendonlari ile ilgili ameliyat gecirdim . ben penis damarlarinda bir sorun oldugunu dusunuyorum . bide gunde 1 mesajdan fazla mesaj attirmiyor bu site

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ereksiyon ereksiyon

    Merhabalar penisim ereksiyon halinde dik durmuyor ve ayaktaysam aşağı yatıyor sırt üstü uzanmış vaziyette isem sağa sola yatık vaziyette oluyor eskiden dim dik dururdu bu konu hakkında ne yapmam lazım. teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • At nalı böbrek icin ivp

    Hocam merhaba daha önceden size at-nalı böbreğin olduğu icin ve idrarda eritrosit 6 lokosit 2 bakteri 4 olduugu icin yazmistim zaten 8 ay önce ilaçlı tomografiye girdim ve normal çıkıştı lakin doktorum yine de ivp yapalim dedi bu sene icinde 3. x -m ilaci icmem olacak (daha once bagirskalarima bakma...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bulaşıcı hastalık

    Hocam bu bel soguklugu öldürür mü bende kronik gastrit çıktı spermde gram pozitif koklar cikti göğsümde agri oluyor hocam baş dönmesi oluyor bel agrisi yutkunmada zorluk oluyo ates basiyo nolur hocam yardimci olun ya bu kadar belirti normal mi spermde lokosit var diyorum doktora onunla alakali degil...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eritrosit 6

    Sayın doktorum yaşım 23 ben de atnalı böbrek var tesadüf bulundu ve ben de eritrosit 6 adetli değildim çıktı bakteri 2 lökosit 4 çıktı diğerleri hep 0 hocam sorum şu ben de ıdrar yolu enfeksiyonu mu var? eritrosit neden olur bunun için ilaçlı tomografiye girdim ve sonuçlarım normal çıktı. ve hoca...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 3 aydır süren subfebril ateş

    Hocam, süre olarak 3 ayı geçen, subfebril olarak tanımlanan ateşim var. koltuk altından en fazla 37,5 en az 36,7 olacak şekilde gün içinde dalgalanıyor. ateş başladıktan 6 hafta sonra yani haziran ayında iç hastalıkları uzmanına gittim. tüberküloz, lenfoma gibi hastalıklardan şüpheleip kan tahlili,...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bademcik sismesi

    Merhaba hocam yasim 36 erkek yilda bir bazen iki yilda bir soguk ictikten sonra sistigini bademcige soguk degdigini hissediyorum simdi bittik diyorum yarin siser sabah kalktigimda hafif agri ile basliyor kendimi iyi hissediyorum hemen propolis kullaniyorum adacayi gargara ve iciyorum bol su balli su...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kulak agrisi

    Hocam diğer hesaptan sormuştum babamda ates var kulağında iltihap var diye doktoru ates yapmaz demişti.kulak zarı delinmiş kulak akıntısı iltihap ve duyma kaybı ağrı.bu belirtiler ates icin yeterli mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kulak agrisi

    Hocam kbb uzmanı iltihap var demis ama bu ates yapmaz demis .kulak iltihabı ates yapmaz mı cevaplarsanız memnun olurum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kulak agrisi

    Iyi günler hocam babamın kulak agrisi var duymada zorlanıyorum diyor bide ates var .acilde antibiyotik verdiler birde parol bu ates ne kadar sürer. kbb uzmanına gozuksunmu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Askerlik muafiyet

    Merhaba hocam öncelikle rahatsız ettim kusura bakmayın. futbol oynarken sağ testisim ters dondu ve alındı. sol testisim de 2 sefer iltihaplanma oldu. acaba askerlik için çürük raporu alıp muaf olabilir miyim. teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahlari uykudan uyaninca soguk terleme hafif mide bulantisi alt ve ast yu...

    Merhabalar doktor bey gögsumde arasira gun icinde batma sikayetiyle kan tahlili istedim hdl:35 trigliserid:152 ldl kolestrol:190 total kolestrol:230 cikti alt:175 ast:52 diger tum degerler normal cikti kulak iltihapi nedeniyle klomaks kullaniyodum acaba alt ast degeri yuksemis olurmu daha onceden ka...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ateşli hastalık

    Hocam merhaba 11 aylık kızım var kilosu 9800 gr boyu 73 cm.gelişimi çok iyi bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadık yalnız 3 gün önce gece emzirmeye kaldırdığımda ateşli olduğunu farkettim sabah doktoruna götürdük boğazı kulağı ciğerleri her şeyi temiz dedi,6.hastalık olabilir 3 gün ateşini takip edin de...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahlari uykudan uyaninca soguk terleme hafif mide bulantisi alt ve ast yu...

    Merhabalar doktor bey gögsumde arasira gun icinde batma sikayetiyle kan tahlili istedim.hdl:35 trigliserid:152 ldl kolestrol:190 total kolestrol:230 cikti alt:175 ast:52 diger tum degerler normal cikti kulak iltihapi nedeniyle klomaks kullaniyodum acaba alt ast degeri yukselmis olurmu daha onceden...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İnfertilite

    Merhaba hocam öncelikle sorularıma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.. daha önce de size yazmıştım.. bugün saat 09.00 da tahlil verdim ve total testestoron 1.95 çıkmıştı.. daha önce 15.30 vermiştim 1.65 çıkmıştı siz tekrarlayın demiştiniz.. bir evladım var ve 2 yıldır çocuk istiyoruz kısm...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x