Ast bilirubin anormalliği

  • Ast bilirubin anormalliği

    Hocam babama bugün idrar yanması şikayetiyle tahlil yaptırdık.i̇drarda herşey normal bilirubin pozitif çıktı.alt 0-45 arası normal 42 gelmiş.ast 0-35 normal 48 gelmiş.netten baktım ast ve bilirubin karaciğerle alakalı olabiliyormuş.sizce bu iki değer niye anormal olabilir?dahiliyeye gidelim mi?

    Doktor Cevabı:
     Şükran Öztürk

    Uzm. Dr. Şükran Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 1 kayıt bulundu.
.
x