Aşırı sinir ve öfke

  • Merhaba,ismim mustafa 10 yılık evliyim 2 cocuğum var bu 10 yıllık evliliğimde eşimle çok fazla ayrlma noktasına geldim.eşim le tartışma çıktığında aramızda bir anda aşırı sinirlenip öfkesine hakim olayıp bana saldırmaya başlıyor vurmaya eline ne geçti üzerime fırlatıyor masa cam telefon ne denk geldi eline sağa sola atıp kırıyor ben o esnada karşılık vermiyor sakinleştirmeye çalışıyorum bu arada bana saldırmaya devam ediiyor hakaretler ağır sözle ağzına ne geldi söylüyor yaklaşık 1 saat kadar sürüyor sakinleşemiyor.bi ara araçla giderken araç içersinde ufak bişiden tartışma çıktı aynı tepkiyi (saldırganlığı)arac içinde yapmaya başladı elindeki telefonu bana fırlattı aracın sinyal kolunu,dikiz aynasını,güneşliklerini kırıp camdan attı bu arada arac hareket halinde herkes yolda bize bakıyor ama bunu umrunda değil bu tepkileri sinirlendiği her ortamda verebiliyor bende artık hakkından gelemıyorum çok çaresiz durumdayım bu durumun bir tedavisi olabilrmi nasıl bi süreç olabilir

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba mustafa bey, eşinizin öfke problemiyle ilgili terapi alması gerekir. terapi sürecinde bu şiddetli öfkenin altında yatan konular ve duygular çalışılır. ki genellikle öfkenin altından farklı duygular çıkar, onlarla ilgili çözümleme yapıldığında kişi rahatlar. hipnoterapi özellikle bilinçaltında kayıtlı duyguların açığa çıkarılmasında çok etkili bir tekniktir. ayrıca terapi sürecinde öfke kontrolüyle ilgili beceri kazandırılması da hedeflenir.

    tarihinde cevapladı.
  • çok teşekkürler hocam sağolun.


Kütahya Psikoloji uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Parmak uyuşması

    Hocam tekrar merhabalar. hocam size biraz önce el parmak uyuşma veya karincalanma ile ilgi soru sormuştum hocam kısa sürede zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim. hocam ben 6 7 ay önce beyin mr, ilaçli beyin mr, beyin mr anjio, igneli emg, testlerini yaptırdım sizce tekrarlamı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • El uyuşması..

    Hocam merhaba ben 7 ay önce beyin mr çekindim normal dendi. hocam yaklaşık 1 aydır el parmak uclarımda işaret ve orta parmak sanki karıncalanma uyuşma var hocam son günlerde sağ gözüm ağrıyor hocam sizce bu beyin tümörü olabilir mi. çok teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid şişlik

    Hocam merhaba ben boynumda ele gelen sislik icin doktora gittim ve gittiğim dr önemli birşey yok 1 sene sonra kontrole gel dedi. sonuclar şu şekilde sizde yorumlarsanız çok sevinirim ft3 3.83 ft4 1.00 fsh 0,9347 istmus kalınlık 5,6 mm ölçülmüş olup normal sınırlardadır. tiroid glandı (ml x ap x cc)...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Seğirme ile ilgili

    Hocam 3.5 4 senedir seğirme problemim var güç kaybı vs yok şu sıralar özellikle scapulamda ara sıra seğirme söz konusu ama bacagımda faöan da oluyor ne yapmam lazım

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sürekli baş agrisi

    Yaşım 24 iki haftadır baş ağrım var geçiyor gibi oluyor sonra gene geliyor bide bugün uyuyamadım eskiden gelen uyku sorunum var iki gündür tam uykumu alamadım ona bağlı başım döndü ve kustum kusmam korkudan olabilir diye düşünüyorum akşam geç yemek yemiştim bide hocam sorum şu bu ağrı ciddi birşey...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Handan Selek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş ağrisi

    Teşekkür ederim handan hanım dıkkat ederim her zaman. bir sorum daha olcaktı size bu ağrı daha doğrusu sızı göz çevresinde ve sağ alnımın köşesinde yani belli bir yerde. acaba ne gibi bir rahatsızlık olabilir?teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Handan Selek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mr sonucu ve raporu

    Hocam merhaba flair sekansta supra ventrikül er milimetrik gliottik odak nedemek hocam yürürken denge kaybı var hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaslarda yanma

    Hocam merhabalar kranial mr sonucumda aksiyal düzlemde t1 a , aksiyal ve saggital düzlemde t2/flair ,aksiyal dwi , adc haritalama ,aksiyal ve koronal düzlemde t2 a sekansta görüntüler elde oldu. bilateral frontal lobda beyaz cevher alanlarında milimetrik boyutlarda t2/flair hiperintens multiple nons...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sibel Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Glukoz hasimato

    Merhabalar hocam , sizi tekrar rahatsiz ediyorum . cevaplarsaniz cok sevinirim . sabah ac karna test yaptirdim kan sonucumda anti tpo 54 cikti . glukoz 69 cikti. glukoz dusuklugum endişelenmem gerekecek kadar düşük mu ? bir de anti tpo yüksek. hasimato hastalığım vardı . serbest t3 ve t4 normal sı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emre Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Diabet mellustus hastaligini

    Sayın değerli hocam kranial diffuzyon mr incelemesi incelemede b 1000degerleri ile diffuzyon agirlikli aksiyal planda goruntuleme ve bundan türetilmiş adc harita yapılmıştır.bilateral periventrikuler derin ak madde içerisinde hafif düzeyli isjemik glotik değişikler sol lateral ventrikul posterior b...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Genel danışma

    Hasan hocam tekrardan selamlar.. hocam zihin bulanıklığı ,kas seğirmeleri şikayeti ile tıp fakültesinin nöroloji bölümüne başvurdum..kranil mr nisan ayında temiz olduğu için tekrar istenmedi. iğne emg yapıldı, sağ kol ve 2 bacağa kasları hareket ettirmem ve kasmam söylendi, avuç içine kadar batırıld...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yüze iğne batıyormuş hissi

    Hocam merhaba babaannemin (70 yaşında) yüzünde 2 haftadır iğne batması gibi karıncalanma oluyor gece bu yüzden de uyuyamıyor acaba alerjik bir neden mi yoksa sinirsel mi? ve birkaç gün önce ayak baş parmağının uyuştuğunu söyledi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vücutta seğirme

    Merhaba handan hanım, beş gündür vücudumda kaslarda seğirme sorunu yaşıyorum. önce sol elimde başladı. sonra başımın sol kısmında, dilimin solunda, sol baldırımda. ardından sağ tarafta bu seğirmeleri hissettim hatta sağ ayak altımda bile.. ilk defa bu denli bir şey yaşıyorum. başımdaki bazen hafif u...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Handan Selek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon kanseri mi

    Hocam dışkıda kan ve dışkının son kısımının incelmesiyle(ilk kısımlar normal) ilgili genel cerrah doktoruna başvurdum asistan muayene etti bişey yok dedi bir de sol tarafımda bağırsağımı elimle hissedebiliyorum hareket edebiliyor ince bir boru gibi yaklaşık 8-10 cm hafif sert bir yapı sanırsam kalın...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ferruh Balaban

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyunda şişlik

    Hocam tekrar merhaba sizin önerinizle tekrar doktora gittim ve gittiğim dr önemli birşey yok 1 sene sonra kontrole gel dedi. sonuclar şu şekilde sizde yorumlarsanız çok sevinirim tsh: 0.9347 istmus kalınlık 5,6 mm ölçülmüş olup normal sınırlardadır. tiroid glandı (ml x ap x cc) sağ lobu 20-2...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x