Anti-müller hormonu

  • Merhaba. Eşim (27 yaşında, boy - 165, kilo - 47) 2 defa hamile kaldı ve 4 haftalığında düşük yaptı. 2 yıldı evliyik. 1 yıldı adet düzensizliği var. 1 ay önce FSH hormonu testi yaptırdı ve 13.45 çıktı (normal 10-a kadar olmalı). 1 hafta önce ise Anti-Müller hormonu 0.4 çıktı (normal 1-10 arası). Artıq bu durumda hamile kala bilmeyeceyini söylediler. Hormon değerlerinin düzelme olasılığı var mı? Hangi tedavi yöntemleri var? Tüp bebek ve ya diğer yöntemlerle çocuk sahibi ola bilirmiyiz? Teşekkür ederim.


İstanbul Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Mirena sorunu mu

    Hocam iyi günler diliyorum öncelikle. ben 48 yaşında 2 çocuk annesiyim. ben 8-10 yıldır rahim kalınlaşması sorunu yaşıyorum. en son müdahaleye kadar 2 kere rahim kazındı, 1 kere de rahim içi polip nedeniyle rahim içi yakıldı. en son rahimdeki tekrar kalınlaşma nedeniyle ilk önce anestezi altında rah...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Almanyada çaresizim

    Hocam, almanyadan yaziyorum: 44 yaşindayim, çocuğum yok, şu ana kadar da denememiştim. şimdi menepoza girdiğimi söylüyor doktorlar burada. aybaşida alti aydir hiç olmuyorum, ondan önçe bir kaç ayda bir birgün çok az bir kanama oluyordum. herhangi bir çaresi varma, çoçuğum olmasını çok istiyoru...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet olamamak

    Hocam merhaba 23 yaşındayım ilk kez adet gecikmesi yaşıyorum 13 gün adetim gecıktı doktora gittim rahmım 18 mm di çikolata kisti var dedi 2 mm başka doktora gittim o baktı hayır kist yok polikistik över var dedi rahim 22 mm olmuş dedi baktı kıllanma vs var mı dedi yok dedim tarluslaı kullandım günd...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Akin Savci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet öncesi kanama

    Merhaba doktor bey ben 40 yaşındayım. evliyim ve 2 çocuk annesiyim. adetim genellikle 23 24 günde bir olmaktadır. benim adetime 12 13 gün kala yoğun bir kanamam oldu. rengi kahverengi kırmızı karışımıydı. bu kanamdan sonra da 1 2 gün lekelenmem oldu. başta adet oldum sandım ama su an adetimin günü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilgi rica

    Cevabınız için teşekkür ederim.aslinda âdetlerim sıklaşmadi normalde de 24gunde adet goruyorum. yapılan genetik test sonucunda faktör 5 bende pozitif oğlumu cezan iğne olarak dünya ya getirdim.doktorlarin bana söylediği ikinci cocuk için velid kaybetmeden bir tup bebek merkezine gitmem. menopoz ba...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fsh yüksekliği

    Fsh yuksekligi merhaba hocam 4 yaşında bir oğlum var. 2.gebelik düşünüyorum. devlet hastanesinde dr adetimin en yoğun gününde (2.gün gittim) kan alınmasını talep etti. çıkan sonuçlarda fsh değerim 9.07 (ref. 3.85-8.78) çıktı. menopoza doğru bu değerin arttığı ama arada dalgalanmalarda olabildiğini s...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fsh testi sonucum normalmi

    Merhaba hocam tüp bebek için adetin 2.ci günü tedaviye başladık yumurta rezervim 34 yaşıma göre azmış sagda 3 yumurta solda 3 yumurta görüldü gonal f menioral ve humatrope ignelerini kullandim 4 gun sonra kontrolw gittim ve estradiol testi istenildi ve 163 çıkmış sizce değer nasıl yoksa menopoza mı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fah yuksekligi

    Fsh yuksekligi merhaba hocam 4 yaşında bir oğlum var. 2.gebelik düşünüyorum. devlet hastanesinde dr adetimin en yoğun gününde (2.gün gittim) kan alınmasını talep etti. çıkan sonuçlarda fsh değerim 9.07 (ref. 3.85-8.78) çıktı. menopoza doğru bu değerin arttığı ama arada dalgalanmalarda olabildiğini...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Menepozda rahim duvar kalınlaşması

    Hocam merhaba.annem 59 yaşında ve menepozda.rahim duvarındaki kalınlaşma 13 mm olarak ölçülmüş.aynı zamanda smear testi de yapılmış.sonuç kısmında ''negatif-intraepitalyel lezyon veya malignite yoktur'' yazmakta.kalınlaşma için kürtaj önerildi;fakat annemin aynı zamanda önceden geçirdiği beyin kanam...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Semih Zeki Uludağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sorumun devamı doktor bey

    Doktor bey ben bişi daha sorabılırmyım ? adetim düzenli oldu tekrar . sıkıntıyla bırkere gecıktı gecen ay sımdı gene nıormal oldum . demekkı erken menopoz olamaz sanırım . hormonal bır sıkıntım olsa adet olmam demı ? yüzüme ateş basıyor ve adet bıtımı devam edıyor.. xanax ıcınce gecıyor o halde psık...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Balcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet kanamsı

    Hocam merhaba.41 yaşında bekar bir kadınım.bu ay 1 temmuzda adetim bitti adet gördükten sonra 5 temmuz da açık pembe renginde bir kan geldi..bu kanama bir hafta içinde çok az bir lekenme ile 2.3 gün ara ile devam etti ve hala da ediyor.bu kanamayı ilk kez yaşıyorum.alt karın bolgemde adet başlarke...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet kanamasi az gelmesi

    Iyi gunler hocam adet kanama bir pet tek geliyo neden acaba gecen ay biraz daha vardi ama bu ay cok az geldi korumuyorum gebelik olabirmi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ali Karaege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sürtünme yolu ile hamilelik riski nedir

    Hocam merhaba kolay gelsin 5 gün önce sevgilimle sürtünme yolu ile ilişki yaşadık vajina kısmına sürtünme olurken islaklik yani zevk suyu yoktu anal bölgede sürtünme olurken bir kaç damla zevk suyu oldu ve sevgilim hemen geri çekildi eliyle dokundu anal kısım ıslak dedi elini vajina kısmına attı ve...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yumurta dondurma işlemi

    Merhaba kutay hocam yumurta dondurma işlemi yaptırmak istiyorum. 41 yaşında bekarım. şuanda ankaradayim ve gittiğin doktor değerlerimi iyi bulmadi. vucudumun verilen ilaclara tepki vermedigini soyledi. suan hala ilaclari kullaniyorum pazartesi tekrar bakicak.benim tedavi ile bu değerleri olması gere...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ella kullanımı

    Peki gebelik konusunda riskli bi durumumuz var mı? elladan ötürü gecikme beklemeli miyiz sayın hocam ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Songül Kaloğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x