Anormal sonuçlar:mono%=11.9(5.1-9)rbc=4.27(4.3-5.7)mcv=96.3(

  • anormal sonuç****;11.9(5.1-9)RBC=4.27(4.3-5.7)MCV=96.3(80-95)MPV=6.9(7-10) normal sonuçlar: Sedim 1h=15(0-15)sınırdaCRP=

  • hcm teşekkürler.ama gezici eklem ağrılarım neden oluyor olabilir.boğazlarım şiş değilken bademciklerimin içinde beyaz bişeyler oluşuyor.bu gün kan gibi bişeyde gördüm bademcik üzerinde ve boğazda.kbb uzmanı bişey yok deyip antibiyotik veriyor.(biokadin gargara da kullanıorum)min mitral yetmezliğimin ve min kapağımın hafif kalın olmasının bununla bir ilgisi olabilirmi.gitmediğim dr kalmadı hepsi geri göderior.kalp kapakçıklarıma birşey olacak diye çok korkuorum bademciklerim yüzünden.siz ne ders?

  • Doktor Cevabı:

    Akut eklem romatizmasi olacğinizi sanmiyorum, bu tanisi kolay bir hastalik, muayene olduğunuz dr a güvenin, kalp kapaklarinizdaki durum bununla ilgili değil

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x