Anal fistül ameliyatı

  • Merhaba hocam ben 21 yaşındayım muayene oldum anal fistül ameliyatı olmam gerektiğini söylediler doktorlar ama ameliyat sonrası riskler yüzünden korkuyorum şuan okulum devam ediyor ameliyat olursam riski nedir iyileşme süreci nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim

  • Doktor Cevabı:

    Sayın cumali bey, anal fistül ameliyatı ve riskleri fistülün tipine ve yapılan ameliyata göre değişir. 27 kasımdan sonra harran üniversitesi tıp fakültesi genel cerrahi polikliniğine gelirseniz. fistül tipine göre, tedavi seçenekleri ve risklerini tartışırız. acil şifalar dilerim.

    tarihinde cevapladı.

Şanlıurfa Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Safra kesesi ameliyatı

    Merhabalar hocam, 44 yaşında bayanım, safra kesesi ameliyatı yapıyor musunuz? yapmıyorsanız sizin hastaneden önereceğiniz kim olabilir, bu hafta olmak zorundayız.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlyas Başkonuş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil karmaşası

    Dr bey yaşım 20. halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,,total bilurubin 1.47(0.1-1.20) yüksek ldh 262 ( 109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.16(5.2-20) düşük birde pct 2.91(1.08-2.82) yüksek . tam bir ay sonra tahlil yapıldı onda alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-30) ldh 2...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Güven Atasoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yemek borusu

    Hocam benim boğazım tahriş oldu ve doktor klavunat bit 1000 mg intibiyotik verdi bu ilacın yemek borusunda takılma ve yara (delme) gibi yan etkileri ihtimali varmı boğazımda kaldı gibi sanki içtikten sonra yaşım 16

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bir garip bir şey

    Terleme, halsizlik, geniz akıntısı , boğazda gıcıklanma / yanma var. ateş , ağrı kesinlikle yok. kan tahlili ve idrar tahlili sonuçlarım tertemiz çıktı, enfeksiyon bulgusu yok. antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları kullandım ama işe yaramadı. doktor sadece d vitamini takviyesi verdi....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özkan Balçın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide endoskopi

    Doktor bey merhabalar , endoskopi olmustum mide sorunlarım için gastrit ve vılluslarda hafıf duzlesme ön tanısı aldım . pataloji raporlarımda hafif derece gastrit var fakat çölyak lehine sonuç çıkmadı çölyak değilmişim. fakat doktorum bilgide vermedi bu minimal düzleşme önemli bir sorunmudur neden o...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hacı Murat Çaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Koku ve psikolojim

    Mehaba neşet bey. 23 yasindayim. dilimde sarimsi bir tabaka var ve bu takabadan koku geliyor. dislerimi fircaladiktan 5 dkk sonra dahi var. hic gecmiyor. dilimin ustunde sanki curuk yumurta var gibi hissettiriyor beni hep rahatsiz ediyor. kasikla kaziyip kontrol ettigimde kokunun bundan geldigini an...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Başarısız ameliyat

    Merhabalar hocam 2019 yılında beni paratiroid ameliyatı yaptınız fakat adenomun tamamını anlamamışsınız maalesef. kan değerlerim tam oturmadığı için 2. defa ameliyat olmam gerekiyor 2. ameliyatın riskleri var mıdır?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Uzunköy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoroıtsıkayet

    Hocam saygılar esımde iç basur var bunun için proktolog melhem fitil verildi tecrübeli bir uzman olarak başka tedavi veya ilaç onerınız yokmu kuyruk sokumu civarı önde ağırlık hissi bu hastalığın ılerledıgınımı gozterır ırıtabl kolon hastasıyım deprıdat fort ocıyorum tecrübeli bir uzman olarak başk...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Uzunköy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide sıkayetı

    Agrısı reflusorunu gastrit hocam saygilar reflu ixin lansor veya pentbas iciyorum bazi drlar devamli almayin kanser olursunuz diyor yan etkisi az mide koruyucu ne onerirsiniz kullandigim ilaclar zararli olurmu famodin alsam nasil olur etki yonunden farki varmı tecrübeli değerli bir uzman olarak ırr...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tuvalet alışkanlığı

    Merhaba hocam 27 yaşındayım geçen yıl yaptırdığım tetiklerde bişey çıkmadı ama büyük abdest esnasında önce normal, sonlarda zorlayınca az bir dışkılama ama ince veya çok yumuşak camcı renginde dışkılama oluşuyor. bunun sebebi ne olabilir. teşekkürler..

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Nuri Gönüllü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolonda polip

    Hocam böyle bi düşük risk olsa bile riske girmemek için iyi huylu yani bendeki gibi hiperplastik polise olsa dahi doktorların dediği 3 sene sonra kolonoskobi yerine 1 sene sonra tekrar kolonoskobi yaptırmak daha mı doğru sizce tşk ederim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mustafa Korhan Mercan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bagirsak durumu

    Merhaba 1yildir diskim yumusak sekilsiz camur gibi yada ilk bolumu kabizlik gibi catlaklari olan sekilli devaminda sekilsiz yumusak genelde tek diskida 2farkli sekil oluyor sebebi ne olabilir bazen kan goruyorum uzerinde ve hemoroidim var

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide ameliyatı

    Hocam iyi günler yaşım 30 boyum 1.85 kilom 135 ne kadar uğraşsam da kilo veremedim 12 yaşımda iltihaplı eklem romatizması geçirdim uzun bir süre kortizon kullandım o zamandan beri kilolu biriyim artık sağlıklı yaşama geçmek istiyorum.. araştırdım ve olumlu yorumlardan dolayı sizi tercih ettim. ben...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Özkan Balçın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolonda polip

    Sayın hocam makattan kan gelmesi ile doktoro başvurdum kolonoskobi sonucunda hiperplastik poliple uyumlu kolon 60 cm,endoskopik biyopsi. makroskobillk bulgular kolon polip kayıtlı materyal 3,2,2 mm çapında 3 adet mukoza biyopsi endoskopik yani kolon 60 cm de saplı polip . sayın hocam.kolonoskob...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mustafa Korhan Mercan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam cevap vermediniz

    Merhaba hocam 31 haftalık abdominal veya normal bir gebelik ile ilgili soru sormuştum. siz 31 haftalık herhangi bir gebeliğin belirti vermemesi ve usg de çıkmaması çok çok düşük ihtimaldemiştiniz. ama gebelik belirtileri yaşadım (mide bulantısı, kusma, göğüste hassaslık, sindirim problemleri, idrar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Eralp Başer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x