Ampuller kanser

  • doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, LDH 262 (109-245) yüksek AST 17 ALT 10 Folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve PCT 2.91(1.08-2.82) Yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-30) LDH 201(109-245) Albumin 47.9 (37-53) AST 20 ALT 14 Total bilurubin 0.83(0.1-1.2) direkt bilurubin 0.31(0-0.40) hocam.periampuller bölge kanserlerinde ampulla vateride intermittant sarılık ya da normal sarılık,bilurubin artışı oluyormuş ya hocam. bendeki yükselen düzey kanser ya da polip gibi kanser öncüsü durum belirtisi mi ?

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba ayşenur hanımefendi; kendinize bu teşhisi koymak çok iddialı bir yaklaşım. öncelikle görüntüleme yöntemlerine başvurmak gerekir. bu tetkikleri isteyen meslektaşım gereken ilgi ve bilgilendirmeyi yapar

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Karaciğer kanseri

    Merhabalar hocam. eşim 42 yaşında.. 4 ay önce kolon kanseri teşhisi konuldu. karaciğere metastaz yapmış.. sizin görüşünüzü çok merak ediyorum. mr sonucunu yorumlarsanız inanın çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar. (hastanızın iv kontarstli üst abdomen abdomen mr tetkikinde. ka...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer kanseri

    Merhabalar hocam. eşim 42 yaşında.. 4 ay önce kolon kanseri teşhisi konuldu. karaciğere metastaz yapmış. kemoterapi alıyor fakat doktoru olumsuz bir konuşma yaptı benimle. sizin görüşünüzü çok merak ediyorum mr sonucunu yorumlarsanız inanın çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak iltihaplanması

    Hocam merhabalar. ben 23 yaşında bir kadınım. sedef hastasıyım. 3 yıldır sürekli gaz sıkışması yaşıyorum. karnım gebe gibi büyüyor. sürekli bağırsak düzenleyici verip gönderiyorlardı. 3 gün önce ateş kusma ishal halsizlik iştahsızlık aşırı karın ağrısı (daha önce hiç yaşamadığım kramplar) üşüme ve b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pankreas kanseri şüphesi

    Değerli hocam iyi çalışmalar.. 2 ay önce sol karın ağrım, sol bölgede dolgunluk hissi ve gaz, kötü kokulu yumuşak dışkı şikayetleri ile endoskopi, kolonoskopi, ultrason, ilaçsız bt , tümör markerları ve hemogram tahlili yaptırdım. hiç bir sorun çıkmadı. hocam 1 ay önceki cea 19-9 değerim 21 ken bu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer kanseri

    Merhaba hocam. 42 yaşındayım. 4 ay önce kolon kanseri teşhisi konuldu. karaciğere metastaz yapmış. sizin görüşünüzü çok merak ediyorum mr sonucumu yorumlarsanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar. (hastanızın iv kontarstli üst abdomen abdomen mr tetkikinde. karaciğer uzun bo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadri Altundağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas kistleri

    Değerli hocam iyi çalışmalar, spastik bağırsak hastalığımın şikayetleri konusunda tereddütte kaldım.. herhangi bir şüphe yok fakat pankreas'taki tümör, kist ya da lezyonlar.. ultrason ile görünür mü ? ilaçsız bt ve ilaçsız mr ' a güvenebilir miyiz ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai PEKKAFALI

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolonoskopi

    Hocam peki chorn için o kan tester yapıp sonuç normal çıkarsa ben chorn değilim anlamına mo geliyor ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hafif sancım oluyor..

    Hocam 5 yıl öncesi anjiyo oldum 1 yıl sonra bende midemin üstü ne doğru hafif sancılı ağrı oluyor endoskopi oldum k gastritin varmış bana tavsiyeniz nedir..

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas sorunu

    Değerli hocam iyi çalışmalar. 27 yaşındayım, alkol-sigara kullanmıyorum. 2 ay önce, acil diare ihtiyacı,sol bağırsakta ve sol karında ağrı, hazımsızlık gibi şikayetlerim başladı. diare kontrol altına alındı. özellikle yemeklerden sonra sol batında kütle tarzında doluluk gaz hissediyorum. kolonoskopi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Parça parça dışkılama

    Hocam merhaba, benim kafam dışkı konusuna takıldı. günde her gün aynı saatte 1 kez dışkılıyorum bazen bu işyerindeykenle birlikte 2 kez olabiliyor toplamda. dışkım genel olarak muz kıvamında pürüzsüz çıkıyor ama bazen parça parça hızlı bir şekilde 10-15 parça çıktığı oluyor. böyle çıkınca da ben kay...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Elyesa Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol üst karın ağrısı

    Hocam merhabalar öncelikle 20 yaşındayım. birkaç yıldır kronik kabızlık yaşıyorum dolayısıyla ara ara yer değişen karın ağrılarımı pek önemsemiyorum fakat son birkaç gündür karın boşluğumun sol tarafında kaburga başlangıcının biraz daha üstünde geçmeyen bir ağrı var. ağrı zaman zaman sırtıma da vuru...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Endoskopi sonuc

    Sevgili hocam mer diyarbakır'dan bir soruma cevap verebilir misiniz acaba. antrumda arka duvarda büyük kurvatur tarafına yakın yaklasik 12 mm çapında ortasında umbikusu olan subepitelyal lezyon izlendi.bir sen önce bu lezyon boyu 10mm çapında idi. ozofagus proksimalinde yaklaşık 8 mm çapında heterot...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pankreas sorunu

    Sayın hocam iyi çalışmalar. pankreasta kist, pankreatit ve pankreas yetmezliği ultrasonda görülür mü ? ilaçsız tomografide de kistler görülür mü hocam yardım edin..

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İshal ve kramp

    Değerli hocam merhaba, hiç bir spazm giderici sol karın ve sol bölgedeki ağrımı hafifletmiyor.. sadece pankreoflat çok çok iyi geliyor... hocam bende pankreas yetmezliği olabilir mi sizce ? pankreas yetmezliğine karşı hangi tetkikler yapılmalı ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas hastalığı

    Değerli hocam, haziran ayında, acil diyare ihiyacı ( yeşilimsi, kötü kokulu), sol bağırsak yoğunlukta gaz, sol bağırsak yoğunlukta kramp şikayeti yaşadım. gaitada lökosit çıktı flaggy verildi, lökosit azaldı. kullandığım ilaçlar hep ibs ye yönelik spazm çözücülerdi. dışkı kontrol altına alınsa bile...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x