Ampuller kanser

  • doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, LDH 262 (109-245) yüksek AST 17 ALT 10 Folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve PCT 2.91(1.08-2.82) Yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-30) LDH 201(109-245) Albumin 47.9 (37-53) AST 20 ALT 14 Total bilurubin 0.83(0.1-1.2) direkt bilurubin 0.31(0-0.40) hocam.periampuller bölge kanserlerinde ampulla vateride intermittant sarılık ya da normal sarılık,bilurubin artışı oluyormuş ya hocam. bendeki yükselen düzey kanser ya da polip gibi kanser öncüsü durum belirtisi mi ?

  • Doktor Cevabı:

    Sizin yaşınızdaki bir kişi için bahsettiğiniz olasılık çok düşük böyle durumlarda internetten değil uzman bir doktordan muayene olarak yardım almanız daha doğru bir yaklaşım olur geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

İzmir Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Spastik kolon ile uyumlu kolonik anslarda haustrasyon sayı ve derinliğinde...

    Merhabalar hocam, 29 yaşındayım iki yıldır devam eden bir şikayetim var ve son üç aydır şiddetlendi. ağrılarım genellikle karnımda oluyor, şişkinlik hissi var geğirince rahatlama oluyor. bazen mide ve sırtın yan kısımları ağrıyor ama genellikle karnım ağrıyor. ağrı yerini tam olarak tarif edemiyorum...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat buyumesi

    Hocam saygilar buskopan ilacini prostat buyumesi icin verilen ilaclarla icilirmi debridat duspatalin antikoleberjikmi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Genel soru

    Hocam merhaba bir şey sormak istiyorum ben iki gündür çok fazla soğukta kaldığım için üşüttüm ayaklarımdan soğuk aldım ve kasıklarıma bastırınca acıyor kabızlık olmuş bağırsak sorunu idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum çünkü belirtileri böyle oluyordu ama hamile kalmak istiyorum hamile...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Emilim bozuklugu olusmus olabilir mi

    Hocam merhaba benim yaş 15 endoskopi oldum patoloji sonucu alındı endoskopi kagidinda antral nodülarite gastritditsal distal özofagusta hiperemi yaziyordu ve patolojiden kronik akt. gastrit. inflamasyon ve helico bakteri cikti ve bunlar cok kuvvetli cikti antibiyotik carpinti yapti ilac kullanamiyom...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kabızlık sorunu

    Sayın hocam merhaba ben antidepresandan dolayı belkide stresten dolayı kabızlık durumu yaşıyordum.doktor tavsiyesiyle bekunise başladım ara arada olsa 1 2 hafta kullandım.ama artık almıyorum ve tuvalete hiç çıkamıyorum hocam.bu ilaç bağırsak tembelliği yapmış olabilir mi?ne önerirsiniz bana ne yapma...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardim

    Sevgili doktorum. yeme istegim yoktu. dr mide koruyucunun dozunu 3 katına cikarinca (nexium biraz daha yiyebilir hale geldim gegirme azaldi. ancak sorum iki tane: calprotectin yuksekligi ulseratif kolit ve chorn a ozel midir? baska bir bagirsak iltihabinda da olamaz mi? yani bu protein yuksekse il...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hemoroid kanaması

    Hocam evde annem covid belirtilerinden bu yana 9. günü durumu iyi sadece koku kaybı var. şimdi asıl olay babam 58 yaşından tansiyon ve şeker hastası ve hemeroidi bulunmakta. dün öğleden sonra büyük abdestini yaparken kanaması olmuş fazla çıktığında ise halsizleşme ve başı dönmesi yaşadı 5 dakika son...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dışkı kıvamı

    Hocam benim aklım dışkı konusunda... ben günde 1 veya 2 defa aynı saatlerde dışkılıyorum ama dışkım bazen 3-4 parça bazense hızlı hızlı çıkıyor 10-15 parça çıkıyor. ağrı, ishal, kabız vs hiçbir şikayetim yok. gaita kan ve parazit çölyak sedimantasyon crp safra pankreas kalsiyum b12 demir bağlama fer...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Baş dönmesi

    Hocam evde annem covid belirtilerinden bu yana 9. günü durumu iyi sadece koku kaybı var. şimdi asıl olay babam 58 yaşından tansiyon ve şeker hastası ve hemeroidi bulunmakta. dün öğleden sonra büyük abdestini yaparken kanaması olmuş çıktığında ise halsizleşme ve başı dönmesi yaşadı 3 dakika sonra ken...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İshal diyare

    Ağrılarım gece yok göğüs kalça ağrıları da yok sadece bel ağrısı uzaninca oluyor birde sağ alt kaburgamda elleyince böğür e ağrı veriyo covid korkusuyla has gidemiyorum tehlikeli bir durum çıkmaz inşallah hocam 🙏sağ olun (bel ağrısı senelerdir vardı diyareden sonra rutin hal aldı ) pankreas la falan...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp ağrısı

    Merhaba doktor bey , bundan 1 ay önce monodoks adlı antibiyotik kullandım bir hafta boyunca o ara kalbimde çarpıntı yaptı bazı zamanlar ilacı bitirdikten 12 gün sonra kalbimde ağrı başladı şu an da halen bir ağrı yaşıyorum bugün bulunduğum şehirde devlet hastanesine gittim ekg ve ultrosona baktılar...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ahmet Dal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bağırsak hareketlerini

    Sabrınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 48 yaşındayım bilinen bir hastalığım yok, ilaç kullanmıyorum. bir yıl kadar önce zona teşhisiyle tedavi gördüm. bu sırada zararsız olduğu düşünülen bir troid nodülü tesbit edildi. ara ara bogazımı şiddetli bir ağrı yokluyor ve yutkunma zorluğu hissediyorum....

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolon genişlemesi

    İyi günler 10 yıl önce apendektomu 1 yıl öncede sağ overden dermoid kist ameliyatı oldum bu aöeliyattan sonra geçmeyen karın batmalarım oldu özellikle som 6 ay aşıro oldu bir sürü mt bt çekildi ancak bir sorun tespit edilemedi en son mr enterografi çektirdim orada çekumda çıkan kolanda ve transfer k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Helikobakter pylori

    Sn. hocam yaklaşık 6 ay kadar önce mide ağrım için endoskopi yapıldı.biyopsi sonucu: (inflamsyon+++),(aktivasyon++)(,h.pylori+++)(atrof i-),( i.metaplazi -) (bazilari germinal merkezli lenfoid folliküler görülmüştür,enflamasyon şiddetlidir,tedavi sonrasi tekrar biyopsi önerilir.) hocam midem de...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x