Ameliyat sonrasi

  • Hocam merhabalar 3ay önce epidural hematom ameliyati geçirdim 1hafta önce baş dönmelerinden dolayı mr çekildi sonucu yazıyorum bakabilirseniz sevinirim.. Sağ vorteks lokalizasyonu ve posteriorparuetal bölgelerde geçirmiş operasyona sekonder kemik defektleri izlendi. Bu zeminde periferik dural mesafede FLAIR kesitte ılımlı hiperitens sıvama tarzı görünür mevcut olup kronik evre subdural hematom yada geçirmiş operasyona sekonder dural belirginlerle bulgusu acısından değerlendirme önerilir.Cevre yapılara ödem bası etkisi saptamadı.Diger parankim alanlarında hemoraji bulgusu izlenmedi.

  • Doktor Cevabı:

    Ameliyat sonrası görülebilecek normal değişiklikler rapor edilmiş. endişelenecek bir komplikasyon yok. ameliyatı yapan doktorunuzla görüşmeniz önerilir.

    tarihinde cevapladı.

İzmir Beyin Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Beklenmedik kanama

    Merhaba kutay bey, erkek arkadaşımla adet dönemime 3 gün kala korunmalı ilişiki yaşadık ve koruma varken içine gelme durumu oldu. daha sonrasında içime sinmediği için ella hapı yani ertesi gün hapı kullandım. ve 3 gün sonra normal zamanımda regl gördüm. ella herhangi bir yan etki yapmamıştı bana. re...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anverzimaa

    Iyi gunler bende kavernom vardı buyuk kanama sonucu epileptik nöbet gecirdim doktor dedi sansın var dedi genelde iyi huylu kavernomlar byle yapıyormuş yani buyuk kanama sonucu epiletik atak yaptırıyor dedi nöbetinin nedeni bu sana uyarı verdi dedi bidahiki kanamada beyin kanaması geçirme şansın cok...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Semih Keskil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anevrizma klipleme

    Hocam merhaba ben 25 yaşındayım bir sene önce anevrizma ameliyatı oldum iki tane klips takıldı. kilo alımı sebebiyle spora başladım yürüyüş hafif tempoda koşma gibi fakat bunların bir zararı olur mu? kliplemeye rağmen tekrar dolum riski var mıdır? klipler yerinden oynar mı?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kavernomaaa

    İyi gunler hocam bende kavernom vardı buyuk kanama sonucu epileptik nöbet gecirdim ve epilepsi için gittigim doktor bidahiki kanama beyin kanaması olacagını ve 4 adet kavernom oldugunu sledi 2si kanamadan dolayı oluşmuş ve gamma knife önerdiler %50 oraninda maltepe'de yapildi.6.ay mr bakinca dokto...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kudret Türeyen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kavernomaa

    İyi günler hocam benim sorum=ben kavernomdan büyük kanama sonucunda epilepsi nöbeti gecirdim tek bir kez ama ve mr çekmemizi istedi cekti orda 4 kavernom varmış 2 si kanamdan oluşmuş sonra birdaha ki kanamada beyin kanaması geçirecen dedi ve gamma knife önerdiler 4 nüde uygulandı mr sonucumu gamma k...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Semih Keskil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kavernomaaa

    Hocam epilepsi yoktu bende sadece büyük kanama olmuş die nobet geçirdim bikere hem bende 3 ay sonra çekilen eggde bile yoktu gamma knife olan yerler büyürmü yada kanama yaparmı cnkü ilacı keseli 2 sene oldu nöbet geçirmedim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nezih Oktar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lösemi gelişir mi

    Merhaba murat bey, 2 ay önce kan aldırdım sonuçlar temizdi. şimdi diş eti kanamam var ve bir yerim kanayınca durması zor oluyor. lösemi 2 ayda gelişir mi ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kepra kullanim

    Hocam merhabalar. 22 ay once epidural hematom ameliyati gecirdim. o gunden beri kepra kullaniyorum. hic nobet gecirmedim. ilk zmanlar 2000mg kullanirken suan 500mg kullaniyorum. pazartesi eeg temiz cikarsa ilaci kesicez sanirim. bu saatten sonra herhangi bi nobet riskim varmidir? tesekkurler iyi ca...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nezih Oktar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamilelik ve beyin kanaması

    Hocam 36 hafta 4 günlük hamileyim 0,4 lük oksapar kullanıyorum kafamı dolabın sivri köşesine çarptım. çarptığım yerde şişlik ve ağrı var. onun dışında bir belirtim yok. beyin kanaması riski var mı acaba ? hamile olduğum için röntgen ve mr çektiremiyorum galiba nasıl bir sonuçla karşılaşabilirim. 3 h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yunus Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Regl düzensizliği

    Merhabalar kutay bey 22 yaşındayım ve ilk kez ocak ayında başıma gelen ve devam eden bir adet düzensizliği ile doktora gittim iki kez yapılan ultrason sonucu hiçbir şey çıkmadı. daha sonra hormon testi yapıldı doktor onda da bir sorun göremedi fakat durum şudur ki adetim başladığında azar azar kan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid aşı??

    Hocam saygılar hayırlı görevler dilerim bu zorlu süreçte:)) hocam sorum gelince beyin kanamasına bağlı noröpatim var ve covid aşısı öncelikli risk grubunda olduğumu öğrendim,aşı olmam da bir sakınca varmıdır? tansiyon şeker noröpatim var kullandığım ilaçlar..delix diamicron ve duxet..artı aşı dan ka...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Özge Kiremitçi Özer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Menenjiom teşhisim hk

    Merhaba hocam.. 39 yaşındayım.. mr çekildiğinde 38 yaşındaydım.. raporumu kopyalayıp yolluyorum size.. ağrı ya da epilepsi mekanizmasından uzak denmişti ilk teşhis aldığımda.. zaten ben de tamamen tesadüfen öğrendim durumu.. ama geçen gün kontrol için tekrar gittiğim başka bir doktor beyin kanamasın...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Halil İbrahim Süner

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gece huzursuzluğu

    9 aylık oğlum var geceleri sürekli kivraniyo huzursuz ağlıyo uykuya dalamıyor süt ürünleri ve yumurta alerjisine bakıldı kanda negatif cıktı hicbir sonuc alamadik 10 gündür de kabızlık sorunu var kendini çok sıkarak azıcık yapabiliyo yara oldu artık lavmanla yaptirabildik ne yapmak gerekir sizi 15...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Reha Artan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mthfr geni

    Hocam selamlar ferritin referans aralığı (13-150) deger:6.32 folat referans aralığı (3.1-17.5) değer:4.53 vitamin b12 refarans aralığı (183 -883) değer :289.6 demir bağlama kapasitesi referan aralıgi(120-370) değer:419 demir serum referans aralığı (65-175) değer:36.4 hgb refarans aralığı (...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Düzensiz. artış

    Benim tüp bebek doktor bey 5marta emriye transferim oldu . 22 martta 509 çıktı kanamam oldu 24marta 696 çıktı. 25 marta 869 çıktı artışlarım. 2kat olmuyor. ultrasonla altan bakıldı lakin bişey görülmedi sizce sağlıklı bebek olmasına imkani varmı yoksa dış gebelikmidir . yani düzensiz artış olup...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ertan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x