Alzheimer tedavisi

  • Mrb,Babamda 4 yıl önce Alzheimer başlangıcı olduğu beyin damarı hafif tıkalı söylediler tedavi verdiler bugün itibariyle unutkanlık yüksek seviyede en yakınlarını hatırlamaz oldu ve halsizlik var kalp ile ilgili düşündük halsizliği anjiyo yapılmıştı stent takıldı onunla ilgili sıkıntı yok dediler tedavide iki ilaç ve bir bant verdiler unutkanlığı azaltıyor fakat son günlerde işe yaramaz oldu Alzheimer için ne yapmalıyız teşekkür ederim


İstanbul Nöroloji uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hocam değerli görüşlerinize

    Hocam cevabınız için teşekkür ederim sadece crp değerim kafama takıldı birde eklem ve kas ağrılarım var bununla ilgili olabilirmi teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam değerli görüşlerinize

    Hocam iyi günler bugün kan tahlilleri yaptım anormal çıkan sonuçları yorumlayabilirmisiniz hocam crp (sbyeni)5.2 ref. aralığı 0-5. vldl kolesterol 68.4 referans aralığı 0-30, crp türbidimetrik 0.52 referans 00-0,5.hdl kolesterol 35.6 referans aralığı 40-70.kolesterol 225 ref. aralığı 0-200. triglise...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji

    Hocam bugün gittim fakat 1 ay sonraya randevu var özel bir hastanede bulabilirsem gideceğim fakat bu tarz bir şey olsa crp değerimin yükselmesi gerekmez mi teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fibromiyalji

    Tamam hocam çok teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji

    Hocam merhaba ben 22 yaşındayım erkeğim şikayetlerim sinüzit atağından sonra başladı 3,5 4 aydır sol alt karın kasık ön uyluk kasları ve baldırımda çekme oluyordu kasık lenf bezlerimde büyüme olunca korktum ve belime kalçama dizime mr çektirdim sadece dizimde sıvı artışı çıktı kasığıma ultrason be r...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji ve hamilelik

    Merhabalar hocam, 32 yaşında, kadınım. 2017 yılında elimdeki uyuşmalar sebebi ile gittiğim doktor mr sonucunda boyun fıtığı teşhisi koydu. 2018 yılında vücudumun farklı noktalarının ağrıması ile de fibromiyalji teşhisi konuldu. geçen süre zarfında çok şiddetli ağrılarım yoktu fakat 2019 kasım ayı i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Romatizmal olabilirmi

    Hocam kolay gelsin 23 yaşındayım sağ kulunç arasında altında bir sızlama oluyo gün içerisinde bazen. bazen yarimsaat gecmiyi karincalaniyo sızlama yapiyo. bazen sağ e sol gogsumde sızlama oluyo hocam sağ kurrk kemigimin altındaki kaslarda yorgunluk var sanki yanma oluyo. bununla birlikte bogazimdada...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ankilozan spondilit

    Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için..iyi çalışmalar..

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaitada 20-25 lökosit ve maya

    Merhaba 2 ay önce gaita testimde amip çıkmıştı 2 kutu flagly kullandım ve geçti. amip kontrolü için tekrar gaita testi yaptırdım bu sefer amip negatif ama 20-25 lökosit ve maya görüldü diyor endişelenmeli miyim gaitada lökosit neden artar ? kan yok mukus yok ishal-kabızlık durumum yok başka bir prob...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ankilozan spondilit

    Hocam merhaba ben 37 yaşında bayanım.iki yıldır bel ve sırt ağrısı yaşıyorum 2 yıl önce fibromiyalji teşhisi konulmuştu..laroxyl ilaç kullanıyordum.dr değiştirdim.yeni dr um kalça mr ı istedi. sonucum solda daha belirgin her iki sakroiliak eklemde orta kesimde, posteroinferiorda iliak yüzlerde da...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji kalp ağrısı

    Merhaba izzet bey; fibromiyalji kalp krizini taklit eder mi? gezici kalp ağrım mevcut. ve bu ağrı tipi 5 saniyeden az aralıklarla olan bi ağrı tesekkür ederim şimdiden yardımcı olduğunuz için

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji kalp krizi

    Merhabalar.. 1 sene önce fibromiyalji tanısı konuldu ve ardından sol göğsümde bıçak batması şeklinde ağrı olustu bu ağrı bazenni göğsümün tam ortasında da hissediliyordu kalp krizi geçirdiğimi düşünerek acil servise basvurdum ekg kalp ultrasonu ve kan testi yapıldı hepsi temiz çıktı. kilo problemim...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Fethi Alişir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Halsizlik yorgunluk

    Hocam iyi günler yaklaşık iki aydır halsizlik ara ara el ve ayak üşümesi ve bazen kas ağrıları ve vücudun değişik yerlerinde ağrılar yaşıyorum kan tahlili verdiğimde her şey normal çıkıyor acaba sebebi nedir daha önce böyle bir şey yaşamamıştım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji

    Merhabalar bünyamin bey; fibromiyalji bel ve sırt tutulması yapar mı? öne eğilirken ağrı tutukluk hissi mevcut. 3 gün öncesinde belim soğuğa maruz kaldı fibromiyaljide doğrudan soğuk alındığı zaman ağrı ve tutukluk hissi şiddetlenir mi?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Bünyamin Kısacık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fibromiyalji

    Merhabalar kolay gelsin fibromiyalji hastalığı belde tutukluk yapar mı? 3 gündür eğilemiyorum eğilerek bir şey yapamıyorum tutulup kaldım

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ahmet Tevfik Serdar Saraç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x