Alt değeri

  • Alt değeri

    Dokor bey 1 mg finasterid kullanıyorum. yaş 24. kan tahlili sonucu karaciğer testi yaptırdım , alt değerim şöyle sonuç 50 birim u/l referans n(0-52) bu oran tehlikeli mi ?

    Doktor Cevabı:
     Ergün Saraçoğlu

    Uzm. Dr. Ergün Saraçoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alt değeri

    Merhabalar (soru özeldir gizlerseniz sevinirim) hocam 32 yaşındayım 78 kg yim kendimi bildim bileli alt değerim yüksek çıkıyor 90 civarında (referans değeri 0-45) ast değerim 31 (referans aralığı 0-35) yaklaşık 10 yıl önce 64 kg iken tesadüfen baktırdığımda da alt değerimin yüksek çıktığını hatırl...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Kırım

    Doç. Dr. Sinan Kırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alt değeri

    Merhabalar (soru özeldir gizlerseniz sevinirim) hocam 32 yaşındayım 78 kg yim kendimi bildim bileli alt değerim yüksek çıkıyor 90 civarında (referans değeri 0-45) ast değerim 31 (referans aralığı 0-35) yaklaşık 10 yıl önce 64 kg iken tesadüfen baktırdığımda da alt değerimin yüksek çıktığını hatırl...

    Doktor Cevabı:
     Derya Akın

    Uzm. Dr. Derya Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alt değeri

    Merhabalar (soru özeldir gizlerseniz sevinirim) hocam 32 yaşındayım 78 kg yim kendimi bildim bileli alt değerim yüksek çıkıyor 90 civarında (referans değeri 0-45) ast değerim 31 (referans aralığı 0-35) yaklaşık 10 yıl önce 64 kg iken tesadüfen baktırdığımda da alt değerimin yüksek çıktığını hatırl...

    Doktor Cevabı:
     Çetin Karaca

    Prof. Dr. Çetin Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alt değeri

    Merhabalar (soru özeldir gizlerseniz sevinirim) hocam 32 yaşındayım 78 kg yim kendimi bildim bileli alt değerim yüksek çıkıyor 90 civarında (referans değeri 0-45) ast değerim 31 (referans aralığı 0-35) yaklaşık 10 yıl önce 64 kg iken tesadüfen baktırdığımda da alt değerimin yüksek çıktığını hatırlıy...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Kırım

    Doç. Dr. Sinan Kırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alt değeri

    Hocam saygılar hepatit b taşıyıcısıyım hbsag 1000 ,ve usg de grade 1 karaciğer yağlanması var..bugüne kadar alt ast normaldi bugün yapılan kan testi alt:89 ast:28 afp:5.2 protrombin zamanı:15 ınr:1.19..hocam yorumlarsanız sevinirim umarım kötü bir durum yoktur..şimdiden teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Fatih Çiftçi

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alt değeri

    Merhaba, bugün torax bt öncesi kan tahlili yapıldı. kan tahlili sonucunda alt değerim 96 çıktı. bt sonrası ultrasonla da karaciğeri kontrol ettirdim. ultrason sonucunda ; karaciğer büyüklüğü, konturları ve parankim eko paterni normaldir. hepatik ve portal venler normal genişliktedir yazıyor. 1...

    Doktor Cevabı:
     Savaş Sipahi

    Prof. Dr. Savaş Sipahi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/1 | Toplam 7 kayıt bulundu.
.
x