Alkol alınca yüz kızarması ateş çarpıntı

  • Hocam öncelikle iyi çalışmalar dilerim, hocam başka kişilerinde böyle şikayetlerini size sorduğunu gördüm, ben çok az miktar bile alkol alsam yüzde kızarma, çarpıntı ve ateş şikayetlerim var hocam ankarada yaşıyorum muayneye gelsem bunun bir tedavisi var mıdır bu hastalık geçer mi

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun atakan bey. arzu ederseniz uygun bir zamanda sizi göreyim. bilgi ve randevu almak için 05360257047 numaralı telefondan bilgi ve randevu alabilirsiniz. sağlıklı günler diliyorum.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Beta hcg us

    Hocam merhabalar size sormak istediğim bir soru vardı. kız arkadaşım ile yakınlaşmamız oldu. fakat vajina içerisine penis girmesi gibi olay olmadı. üstüne zevk suyu gelmiş olabilir. kızıcaksınız bize belki hocam haklısınız. bizde sağlık öğrencisiyiz henüz 4. sınıfız. hocam arkadaşım düzenli adet gör...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik durumu

    Merhaba hocam 36 haftalık gebeyim bu zamana kadar bebeğimde bir sorun çıkmadı erken doğum riskim yok şuan bu haftalarda cinsel ilişki zarar verirmi bebeğe veya erken doğum sebebi olurmu birde bu ara akıntım arttı sarımsı yeşile yakın fakat bana bir etkisi yok ağrı kaşıntı vs. bu bebek için tehlikeli...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs hastası mıyım

    Hocam merhaba bende 2 aydır gaz problemi var. göbek deliği çevremde toplanan bir sertlik ve gaz. karnıma bastırınca gaz çıkışı oluyor ve gaz çıkışı ve tuvalet ihtiyacı ile karın ağrılarım hafifliyor. ben 15 gün önce doktora gittim bir dahiliye hekimine. beni elle muayene etti, karnımın sert ve şişki...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Yavuz Çapan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Aknetrent düşük doz

    Hocam merhaba. yüzümdeki sivilciler için ( yanak bölgesi ) doktor aknetrent ve acnemix verdi. aknetrent haftada 2 kere 1 yıl ( 20 mg lık kutu) dedi ancak hiç test falan yapmadı. eczacı da beni biraz korkuttu test yapılmadan reçete edilmiyor bu ilaçlar diye. ben de o sebeple la roshe effaclar temizle...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ebru Zehra Aygün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaci̇ger enzimiii

    Hocam merhaba benim 4 aydır alkalen fosfataz değerim yüksek.24 ağustosta dahiliye gittim tum batin ultrasona girdim karacigerde yağlanma dahi hcbsy yok sadece bi böbreğim alınmıştı alındığı yerde lojunda 4 cm kist var.alt ast değerleri normal alp 173(referansaralgi 40.150) ggt 50 (referans 9...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik riski

    Merhaba hocam bu defa sorum başka ben genelde 17-19 günde bir adet oluyorum çok nadirde olsa yılda 1-2 kere 20-21 güne denk geliyor bu ay gecikmiş halim 23. gün adet oldum yukarda yazmıştım zaten korunmasız vajinal ilişkim olmuştu adetten 4 gün önce diye ella hap içmiştim ve kilom çok fazla ella hap...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hpv veya başka bulaşıcı hastalık riski

    Çok değerli bir hekimsiniz, cevabınız için çok teşekkür ediyorum. ben henüz 21 yaşımdayım ve basiretsizliğime denk geldi fakat bu konularda genel olarak çok bilinçsiziz. sizin gibi hekimlere ihtiyacımız var, bu konuyla ilgili makalenizi de okudum en kısa sürede hpv aşımı yaptıracağım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yanlışlıkla çift doz neurontin

    Sevgili hocam merhabalar.i̇nsomnia sorunum için 3 haftadır neurontin kullnaıyorum ilk hafta 100 ikinci hafta 200 son bir haftadır 300 kullanıyorum.gelecek haftaki randevuma kadar(doktor 1 ay sonra gel demişti)300'de kalmam gerekiyor.ama ben dün gece yanlışlıkla 600 mg aldım.başım dönüyor ,alkol almı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Alp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ulseratif kolit

    Hocam merhaba, bağırsağımin alt kisminda yanma şikayetlerim devam edince kolonoskopi yaptırdım 1 ay önce. sonucu aşağıdadır. genel cerrah bir şey yok dedi, muhtemelen antibiyotik etkisini gösteriyorken baktık diye ekledi. kefir ve probiyotik onerdi. şikayetlerim geçmişti kefiri ve probiyotigi bırakm...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Rahim duvarında kalınlaşma

    Hocam iyi günler iki aydır adet olamıyorum doktora gittim rahim duvarında kalınlaşma var dedi adet sökücü bir ilaç kullanıyorum o da eğer sökülmezse herhangi bir sakıncası var mı parça almamız gerektiğini söyledi öyle bir şey olursan rahimle oynatmasını istemiyorum ekstra olarak başka bir yöntemi va...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İsteksizlik

    Merhaba yaklaşık iki aydır aralıklarla kusma istediği duyuyorum kustuğum zaman rahatlıyorum. bu durum sık sık olduğu zaman kendimi hasta hissediyorum dahiliye doktoruna gittim hazımsızlık sorunu olduğunu söyledi doktorum ve ilaca başladım fakat ben yine kusmaya başladım bu durum piskolojik olabilir...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Nuran Şen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy kısalığı

    Yanlış yazmışım hocam 10 yaş 1 aylık

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bağırsak enfeksiyonu

    Rektal tuşede saat 5te troboze pake mevcut idi. anal kanaldan girilerek terminal ileuma kadar ilerlendi. çektum,ascenden, transvers, descenden ve anal kanalda patoloji gözlenmedi. terminal ileumda polipoid lezyonlar mevcut idi. biyopsi alındı. sigmoid kolon ve rektum mukozasında yaygın hiperemik zem...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Plevrada kalınlasma bül bleb formasyonu

    Hocam merhaba, 35 yasindayim ve yaklasik 15 yil sigara ictim, genel anlamda bir sikayetim yok, ancak kovid gecirdikten sonra kontrol amacli yaptirdigim tomogrofide trakea, karina ve her iki ana bronş açıktır. mediastinal vasküler yapılar ve kto normaldir. mediastinal reseslerde patolojik boyutta len...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bacağın belli bolumlerinde ağrı titreme

    İyi günler hocam biraz uzun olacak kusura bakmayın ben 42 yaş bayanım (sağ bacak )10 aydır belimde , dizimin arkasında 1 ayak parmağimda (çekilme ) , baldırimda ağrı oluyor ve titriyor titremelerin şideti hergün farklı bazen olmuyor , akşamları yatarken bacak rahatlaýınca olmuyor genelde ,daha ön...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x