Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili bilgilenmek için Sağlık Bakanlığı ve Türk Tabipler Birliği sitelerini ziyaret edin.

Alkol alerjisi

  • Yaklaşık 10 yıldır alkol kullanan bir insanım son 2 aydır az miktarda alkol içtiğim zaman bile baş ağrısı , yüz yanması, gözlerde kızarma, kalp çarpıntısı, ve uyku hali oluyor ve son bir haftadır belimde eklemlerimde aşırı derecede ağrı var bunun sebebi nedir? Rica etsem beni aydınlatır mısınız?

  • Günde 5 veya 6 bira

  • Doktor Cevabı:

    Yakınmalarınız muhtemelen alkol kullanımı ile ilişkili gerçekten. alkol tüketimini kontrol etme şansınız yok mu?

    tarihinde cevapladı.
  • Artık icemiyorum ama bazen dayanamayıp 1 kadeh içip yine rahatsizlaniyorum

  • Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Diz kilitlenmesi mr sonucu

    Hocam merhaba iyi çalışmalar benim mr raporum çıktı fakat bulunduğum şehirde şu an doktor bulamıyorum ne olduğuna dair bilgi verebilirseniz çok sevinirim mr raporum şu şekilde: medial menisküs arka boynuzunda grade 2 yoğun dejenerasyon mevcuttur medial menisküs korpus ve ön boynuzunda grade 2 hafif...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mahmut Kömürcü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diz mr 2 aydır agrı

    Merhaba hocam benim 2 aydır çömelerken acıyor diz sag sol kenarada acıyor ön taraf agrım yok hocam mr çektirdim yorum yaparsanız seviririm acl de yırtık saptanmadı. pcl proksimal seviyede anteriorda çap ve sinyal artişi dikkati çekmektedir. parsiyal rüptür ile uyumlu değerlendirilmiştir. klinik...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Uğur Şafak Erdost

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dizimde sivi azalması yaş 16

    Merhaba hocam ben 16 yaşındayım kendimi bildim bileli dizim agriyor sıvı azalması varmış hap içince geçiyor. ne yapmam lazım ameliyat olurmu bana

    Doktor Cevabı:

    Dr. Recep Sağlam

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostat ca

    Hocam iyi akşamlar babam 3 yıldır hormon tedavisi görüyor psa değeri 0.00-0.003 arasında çıkıyor 3 yıl önce sintigrafide 6 kemikte ( sol femur proksimalinde, sol asetabulumda, sağ iliak kemikte, sakrumda, l2 vertebrada , sol 1. kotta psma pozitif metastatik odaklar izlenmiştir (suvmax: 53). değerlen...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rayno sendromu

    Bu gönderdiğim tahlillerden başka tahlillere bakmıyor dimi hocam ? yoksa ellere baktıktan sonra üste attığım tahlillerden anlaşılıyor dimi? başka test gerekli mi yani? ayrıca kalp doktoru reyno tanısı konmuştu. romotolojici reyno yok demişti. e nabızda filan kalp doktoru tarafından konan reyno hasta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diz ağrısı

    2015 yılında diz artiküler kıkırdak yırtığı tanısı koyuldu.bitkisel içerikli vitamin ilaçları kullandım.11.2019 yılında yapılan mr da. patello-femoral ve femoro-tibial eklem mesafeleri normal genişliktedir. eklem yüzlerini döşeyen artiküler kartilaj kalınlık ve sinyalleri normal olarak izlenmektedir...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrşadi İstemi Yücel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sol kol, lipaz

    Hocam merhabalar. sol kolumda yemek yerken bazen ani ağrı giriyor aniden ve çok şiddetli oluyor, 2-3 dakika sürüyor. hastanede tahlil yapıldı. lipaz 106 çıktı (ref aralığı maks 78) ve troponin 1 ise 12 yazıyor (ref aralığı 0-60), d vitamini 11.95 (ref

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dizde ağrı

    Hocam öncelikle iyi günler benim 2 aydır sağ dizimde agrı var öncesinde merdiven inerken sürekli ses geliyordu sonrasinda bu 2 aydır ağrı mevcut uzanirken otururken hicbir ağrı yok fakat yururken veya ayakta duracağım zaman ağrılar sürekli devam ediyor ve gece dinlenirlen sızlama ve yanma mevcut ya...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Emre Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ana pozitifliği ve teşhis alamamak?

    Hayırlı günler hocam, fmf te ana (sitoplazma granüler pozitif) pozitif çıkar mı? eğer çıkmazsa crp sedim fibrinojen ve wbc yüksekliği ile beraber, yürümekle artan ense ağrısı ile başlayan (ağrı kesici işe yaramıyor sadece dinlenmekle azalıyor) 2 3 gün içerisinde mide krampları ile devam eden ve max...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Eklem agrisi

    Merhabalar annem 52 yaşında. menopoza girdi birkaç yıl önce. o tarihleri takip eden sürede kemik ölçümü yapılmıştı ve yüksek oranda kemik erimesi çıkmıştı. annemin şiddetli iki kol ve omuz ağrısı var. fizik tedavi ve ortopodiye gittik devlet hastanelerinde çeşitli zamanlarda.ama bikaç kan tahlili dı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hasan Dermesin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bel ağrısı

    Mrb hocam ismim mehmet 30 yaşındayım iş kazasi sonucu belim hasar gördü tavsiyeleriniz nedir teşekür ederim rapor detay bilgisi torakolomber spinal bt incelemesinde: dorsal kifoz ve lomber lordoz düzleşmiştir. t12 merkezli hafif kifotik açılanma görülmektedir. bu kifotik açılanma t12...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Çağatay Vural

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diz ağrısı

    İyi çalışmalar alpaslan bey, dizim çok ağrıyor merdiven inip çıkamıyorum bazen düz yürürken diz kapağım zorlanıyor rahat adım atamıyorum. emar sonucumu değerlendirebilirmisiniz ne yapmalıyım yada ilaç melhem önrebilirmisiniz. emar sonucuma bakan doktor hiçbirşey vermedi ama ağrım çok sağ diz mr i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alpaslan Şenköylü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bel fıtığı

    Merhaba, çekilen mr sonucunda belimde 1 adet patlamış fıtık çıktı. mr sonucu *l4-l5 ve l5-s1 disklerinde dejenerasyon mevcuttur. *l4-l5 seviyesinde bulging zemininde sol parasantral descendan uzanımlı ekstrüde disk hernisi dural keseye ve sol l5 sinirine şiddetli bası oluşturmuştur. sol s1 sinir...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eklem agrisi

    Merhabalar annem 52 yaşında. menopoza girdi birkaç yıl önce. o tarihleri takip eden sürede kemik ölçümü yapılmıştı ve yüksek oranda kemik erimesi çıkmıştı. annemin şiddetli iki kol ve omuz ağrısı var. fizik tedavi ve ortopodiye gittik devlet hastanelerinde çeşitli zamanlarda.ama bikaç kan tahlili dı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kürşat Teker

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalça agrisi

    Kalça ağrısı iyi gunler.ben nesrin .51 yasindayim..sag kalçam 1 aydir agiryor.üstüne oturdugumda cok yurudugumde yoruldugumda cok agri cekiyorum.bacagimi acamiyorum.bagdas kurmaya calisirken cok sanci yapiyordu.fizik tedavi doktoruna gittim ve kemik yogunlugu ölçümü yapildi._3.1 çıktı kalcada.yaşım...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İbrahim Mustafa Çimen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x