Alerjik rinit ve alerjik astım

  • İyi Günler, Alerjik rinit ve alerjik astım hastasıyım.Biorezonans yöntemiyle tedavi olmak istiyorum.Acaba tedavi için Emek'te bulunan muayenehanenize mi yoksa Gazi Üniversitesi hastanesine mi gelmem gerekiyor? Lütfen randevu için telefon numaranızı yazmanızı rica ederim.Saygılarımla,

  • Doktor Cevabı:

    Sayın zafer altuğ biorezonans yöntemini malesef ben uygulamıyorum.bu tür hastalıklarda biz akupunktur tedavisi yapıyoruz (auriculoterapi ) arzu ederseniz bu metodla tedavinizi planlayabiliriz. geçmiş olsun, prof.dr.banu çaycı

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Alerjik rinit

    Hocam iyi günler alerjik rinitim var. bu kovid döneminde maskeden dolayı nefes darlığı başladı dr gittim astım başlangıcı dedi ventolin relvar rismenol desmont verdi ama on gündür hala nefes darlığı devam ediyor ateş öksürük yok covidden şüphelenmeli miyim bu ilaçlar hemen etki etmiyor mu?teşekkür e...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerjik rinit

    Hocam merhaba özellikle geceleri başlayan öksürük ve geniz akıntısı şikayetim ile doktora başvurdum tedavim sonucu zatüre başlangıcı ve bronşit denildi ancak kan testinde alerjiminde olduğu ona daha sonra antibiyotik sonrası başlaycağım söylendi 2 hafta antibiyotik tedavi sonrası daha rahatlamış ols...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geniz akıntısı ve çarpıntı

    Merhaba, ben 23 yaşındayım. alerjik astım hastasıyım. geçmişte 4 yıllık iğne tedavisi gördüm. bu sene oldukça ağır alerji yaşıyorum. mart ayından beri sürekli geniz akıntısı ve kulaklarımda şişkinlik ve akma oluyor. burun etim için 2 defa ameliyat oldum ondan çok sorun yaşamıyorum fakat kulaklarım ş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Astim aşisi

    Doktor bey merhaba .33 yaşinda kizim var çok allerjik. yaklaşik on yil önce allerjik astim oldu yillardir doktorlara gider gelir ilaç kullanir ama bir anlik rahatliktan sonra şikayetleri aynen geri geliyor şimdi astim ataklari daha sik ve ağir olarak tekrarliyor enson dün bakteriyel pnömoni teşhisi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Nurullah Yekta Akçam

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefes darlıgı balgam

    Mrb hocam ani gelişen gırtlağa yapışan balgam ve nefes darlığım var gögsüm sıkışıyor atak seklinde geliyor sft testi normal çıktı balgamı cıkartmakta zorlanıyorum alerjik astım olabilirmi balgamın rengi seffaf yapışkan berrak renkte her zaman olmuyor sanki atak şeklinde geliyor ara ara kaşıntı ve mi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Dane Ediger

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğazda balgam birikmesi

    Mrb hocam beni bogazımda sürekli kaşıntı gırtlağın iki yanında yapıskan bişey birikiyor nefes darlığı ve çarpıntı yapıyor kbb ye gittim alerjik rinit dedi başka biri de alerjik rinit böyle yapmaz dedi gögüs hastalıklarıda alerjik astım dedi gırtlagımdaki mukus gitmiyor tıkıyor bogazım sıkılıyor gibi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Metin Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alerjik astim

    Merhaba hocam yaklasik 10 yil once urtikere bagli astim oldum.alerji testi yapmistiniz herseye alerjim cikmisti tum kolum kizarikti.vermis oldugunuz ilaci kullandim ve 10 yil boyunca hic sikintim olmadi.ilacta kullanmadim.simdi 2019 kasim ayinda alerjik rinitle ve kasintilarimla birlikte gelen astim...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ali Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aniden gelen nefes darlığı

    Merhabalar, şubat ayında aniden ve nadir gelen bir nefes darlığı başladı. 3-4 nefesim eksik bir tanesi tam gibi hissediyorum. nefes darlığımın şiddeti arttığında ise corona ortaya çıktı ve hastaneye gidemedim. şu an her gün iki üç kez yaşıyorum bu hissi. uyurken asla gelmiyor, tetikleyen herhangi bi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerji ve boğaz kaşıntısı

    Avil tableti alerjik rinitte kullanabilirmiyim cok kaşıntı ve nefes darlığı yapıyor

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Üst solunum yolu alerjileri

    Eşimde ve abisinde alerjik astım var. bu günlerde her ikisinde de üşüme değil ama üşürlenme olarak adlandırdıkları bir durum oluyor. bunun alerji ile alakası var mıdır? daha doğrusu alerjik rinit vb. üst solunum yolu alerjileri buna sebep olur mu? iyilik dileklerimle,

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerjik rinit

    Hocam 24 yaşında bayanım.bende alerjik rinit ve astim var doktor su ilaclari yazdı.buhar makinesi yazdı 10 gun boyunca günde 3 defa kullanmamı söyledi.dekort ampul 2 tane yazdi diprospan ampul 1 tane yazdi bunlari 3 gun boyunca vurdurmami soyledi.foster nexthaler yazdi allerset ve onceair 10mg 28 ft...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik alerjik astim alerjik rinit

    Ankara da yaşıyordum. 5 senedir karadeniz ereğli de yaşıyorum. alerjik rinit ve alerjik astım tanısını 2 sene önce hacettepe hastanesi koymuştu. 27 yaşındayım 36 haftalık hamileyim. hamilelik döneminde alerji ilaçlarımı almadım, doktorum kullanma demişti. özellikle sabah 5 gibi başlayan çoğu zaman u...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Burun tıkanıklığı

    Banyodan çıkınca burnum tıkanıyor sabah kalkınca burnum tıkanıyor evdeyim ve hiçbir alerjenle karşılaşmıyorum soğukda almıyorum ama yine burnum tıkanıyor alerjik astım tanısı koydular ama evden çıkmıyorum sucaktan soğuğa geçince banyodan sonra tıkanıyır 1 saat sonra açılıyor

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Esin Özlem Atmış

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Allerji reflü ve corona virüs

    Selamlar sayın hocam.44 yaşınfayım.ekim ayında geceleri ağız kuruluğu ve burun tıkanıklığından kbb ye gittim.alerji ilaçları verdi doktor(allergidin hap+allergodil sprey).2 aya yakın süre kullandım ilaçları.burun tıkanıklığı ve ağız kuruluğu devam ediyor.3 haftadan beridir de kuru öksürük var.ilgin...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Ersoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Test sonucları

    Hocam merhaba 20 yasinda ki oglumun sonuclarinda rbc 6.17 cikti normal degerler 3.5-6.1 eos%6.3 referans araligi 0-5 eos#0.43 referans araligi 0-0.4 wbc 6.85 hgb 17.1 mcv 81.9 plt 307 neut%41.9 lym%44.6 mch 27.6 baso%0.2 baso#0.01 hct 50.6 ve diger degerlerin hepsi normal aralikta....yuksek rakim...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Kadir Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x