Alerji testi

  • Hocam iyi günler alerji testi ettiricemde suan nexium ventolin inhaler ve kreval kullanıyorum alerji testini 8 gün sonra yaptırıcam kreval yerine geralgine k icsem testimde yanlışlık veya herhangi bi sorun cıkarmı acaba cevaplarsanız sevinirim


İzmir Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Cilt problemi

    Travazol diye krem sürdüm bi 2 defa iyi gelir gibi oldu fakat birine danışmadan devam etmek istemedim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ciğerde dumanlanma

    Merhabalar sigara kullanmıyorum fakat 2 sene öncesi nefes darlığıyla doktora gittim ciğer iltihaplanması ve leke olduğunu söylemişti ilaç kullandım ve geçti geçen sene aynı şikayetten başka bir yere gittim bir hastalığım olabileceğini söyledi birkaç gün önce yine aynı şikayet ile gittim başka bir ye...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cilt problemi

    Ben aslında sivilce tedavisi görüyorum yaklaşık 3 aydır doktorum bana zoratenin verdi ben ilk ay düzenli olarak kullandım daha sonra kan değerlerime bakıldı her hangi bi sorun olmadığını ilaca devam edebileceğimi söyle yaklaşık 3 aydır düzenli olarak bu ilacı kullanıyorum akşamları tok karnına 2 tan...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cilt problemi

    Kollarımda küçük küçük kabul tutmuş yaralar çıkmaya başladı bu nedir alerjik bişey olabilirmi

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam merhaba, kan tahlili sonuçlarımı yorumlar mısınız? albumin sonuç:54.1 g/l ref:35 - 52 glukoz sonuç:111.4 mg/dl ref:74 - 109 pct sonuç:0.333 birim ref:0.108 - 0.282 rbc sonuç:5.76 102/l ref:4 - 5.5 hgb sonuç:17.3 g/dl ref:12 - 16 25hidroksi vitamin d sonuç: 29.7 g/l

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ige alerji

    Hocam merhaba, ben sinovac aşısı yaptıracağım, ilk dozu 3 ay önce olmuştum, sonrasında ise nedenini bilmediğim alerji nedeniyle (kaşıntı, burun tıkanıklığı, bazen nefes açlığı) 3. dozu olmaktan korktum. ige testi yaptırdım sonuç referans aralığı 0 - 378 iken sonuç: 853,7 çıktı, ben 2. doz için risk...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ige alerji

    Hocam merhaba, ben sinovac aşısı yaptıracağım, ilk dozu 3 ay önce olmuştum, sonrasında ise nedenini bilmediğim alerji nedeniyle (kaşıntı, burun tıkanıklığı, bazen nefes açlığı) 3. dozu olmaktan korktum. ige testi yaptırdım sonuç referans aralığı 0 - 378 iken sonuç: 853,7 çıktı, ben 2. doz için risk...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Feridun Gürlek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ige alerji

    Hocam merhaba, ben sinovac aşısı yaptıracağım, ilk dozu 3 ay önce olmuştum, sonrasında ise nedenini bilmediğim alerji nedeniyle (kaşıntı, burun tıkanıklığı, bazen nefes açlığı) 3. dozu olmaktan korktum. ige testi yaptırdım sonuç referans aralığı 0 - 378 iken sonuç: 853,7 çıktı, ben 2. doz için risk...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid testi olmalı mıyım?

    Hocam merhaba. ben 6 gün önce mide bulantısı yaşadım. sürekli süren değildi. bir iki gün orta şiddetli toplasan toplasan 6 kere kısa süreli yaşadım. sonra ishal olur gibi oldum ama gün içinde hiç 3ten fazla çıkmadım tuvalete. veya utanarak ve özür dileyerek söylüyorum ki sulu değildi. yumuşaktı. ka...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Koruyucu tedavi

    Doktor bey kızımın asıl sorunu geçen sene abaküs boncugundan küçük boncuk yuttu bana iki gün sonra söyledi o yüzden ben çıkış takibini yapamadım birçok doktora götürdüm nefes testi normal burundan kamerayla soluk borusu ayrımına kadar bakıldı birşey yok filmleri temiz sadece sözlü şikayeti gırtlak k...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Emin Özkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sonucu yorumlama

    Hocam merhaba bugün yaptirdigim kan testi sonucunda anti hbc igg değerim 0.07 çıktı referans dışı diyor ne demek

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Egzama test

    Teşekkür ederim ben randevu alabilirsem haftaya geleyim o zaman

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alerji asi tedavisi

    Merhaba hocam, ben alerji aşisına balikesirde başlicam 4 ay sonra manisaya gelicem o zaman sizde devam edebilirmiyim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anaflaktik şok

    Hocam merhabalar. 6 temmuzda olduğum ameliyat sonrasında anaflaktik şok geçirdim ve bunun hangi ilaç grubundan kaynaklandığını tespit etmek istiyoruz. bu durumun tespitini yapmak mümkün müdür? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Xolair iğne

    Hocam iyi akşamlar ben sivasdan 20 yıldır ürtiker hastasıyım 1.5 yıldır xolair aylık ığne vurunuyorum cerbros hapı kullanıyorum 3 sefer alerji testi yaptırdım ama temiz çıkıyor xolair iğneden başka tedavi olur mu?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x