Aktifmesane

  • mesane Hocam saygilar 40yildir aktif mesane hastasiyim yan etkilerinden oturu ilac kullanamiyorum sik idrara cikiyorum tranko buskasi ibs icin kullaniyorum bu hastaligada iyi gelmezmi bu ilacin bagimlilik yapmamasi icin ne onerirsiniz gunde bir gece aliyorum tecrubeli bir uzman olarak aktif mesane icin oneriniz yokmu

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, tranko buskas kullanabilirsiniz, ciddi yan etki olmaz. ancak mesane şikayetlerine pek etkisi olmaz. ilaçlar rahatsız ediyorsa yapıştırma bant var, onu deneyebilirsiniz. üroloji doktoruna başvurursanız yardımcı olur.

    tarihinde cevapladı.

Gaziantep Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Erken boşlama

    Hocam merhabalr nasılsınız hocam tamprost ve ciprasiti aldım benden prostat bezi büyümesi var imiş bunu la alakalı kullanıyormuşum ilacı 6 hafta kadar kullanacak aksi halde erken boşalmam geçmez dediniz teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrar sonrası damla

    Merhaba! 51 yaşındayım. idrar sonrası birkaç dk içinde, iç çamaşırımda küçük bir idrar damlası oluyor. bu sorun, son 4-5 yıldır aralıklı olarak vardı. fakat, son zamanlarda her zaman var. titiz biri olduğumdan iç çamaşırımda bunu görmek rahatsız ediyor. önemli bir sorun mudur ya da öncü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis sorunu

    Hocam 21 yaşındayım ve penisim hiç büyümedi 10 yaşındaki çocuğun penisi gibi bunun için ne yapmam lazım kalınlaşma büyüme hiç yok

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Nureddin Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostat mıyım?

    Merhaba. yaşım 30. son bir aydır tuvalete daha sık gidiyorum. geceleri de bir kez kalkmaya başladım. idrarım bitince bir süre damlamaya devam ediyor. artık iyice peçete ile silmeye uğraşır oldum. bazen de meni gelmesi gibi farklı bir sıvı geliyor. önceden böyle sorunlarım yoktu. prostat şüphesi var...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Remzi Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrardan sonra sperm gelmesi

    Hocam her idrardan sonra sperm pıhtıları geliyor. üroloğa gittim iltihaptan şüphelendi idrar tahlilin temiz bişeyin yok dedi ama her idrardan sonra hala pıhtı pıhtı sperm atıyorum ve 2 haftadır sürekli oluyor. kıymetli görüşlerinizi bekliyorum 🙏

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat buyume

    32 yasindayim.12 aydir kasiklarimda lenf sismelri mevcut.sol kasikta reaktif en buyugu 33mm lenf nodu sag kaskta en buyugu 16mm capinda reaktf lenf nodu izlniyor.4 defa kan tahlilleri yaptirdim2 defa ultrasonda lenf nodlari kontrol edildi 1 defa tam batin ultrasona girdm prostat buyumesi saptandi.4...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Arman Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Psa yüksekliği

    Hocam merhaba, yaşım 42. 1 ay önce prostat şikayetiyle yapılan psa testi ve ultrason normal çıkmıştı. şimdi rutin kontrolde total psa 2,41 (ref: 0-2) ve serbest psa 0,38 (ref: 0,26 - 4,14) çıktı, idrar yaparken yanma şeklinde değilde, zorlanma şeklinde sıkıntım var. aceba prostat lehine kötü bir dur...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakkı Perk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat enfeksiyon

    Günaydın dr bey ben yanlış söyledim...yanma ayak bileklerimden değil ayak yataklarında var sürekli yaninayak taraklarimdan hafif ayak parmakları ma vuruyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Üroloji sorusu

    Her iki böbrek retroperitoneal alanda normal konum ve boyuttadır. konturları muntazamdır. korteks kalınlıkları ve ekoları tabiidir. korteks - sinüs ayrımı doğaldır. taş ve pelvikaliektazi izlenmedi. mesane iç konturu hafif mikrolobule görünümdedir.mesanede 220 ml idrar mevcuttur. mevcut hal...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar hissi

    Hocam benim 3 aydır devam eden bir sorunum var. sürekli idrar hissi mevcut. tuvaletten çıktığım anda başlıyor ve sürekli devam ediyor sanki ucunda biraz kalmış ve düştü düşecek gibi ama ıkınsam da gelmiyor. eskden günde 3litre su içerdim son 3 aydır 1 litre bile içmiyorum ama sorum hala devam ediyo...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat enfeksiyon

    Me hava dr bey ben bakteriyel prostat enfeksiyon geçirdim bulaş.ne antibiyotik ne bişey fayda etmedi enfeksiyondan sonra ayak bileklerim parmaklara kadar yanmam başladı belimd küçük küçük kayan lezyon lar oluştu uruk asit 8 çıktı ayakalrima çözüm bulamadım bu hastalık lar yaşadığım bu enfeksiyon da...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serkan Altınova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker hastaliği

    Hocam iyi günler,annem 73 yaşında tansiyon-şeker hastası;uzun zamandır test yapılmamıştı dün sağlık ocağında hem korona aşısı oldu hem de tahlilleri yapıldı.caduet 10/20mg,trajenta 5mg,hyzaar 50/12,5 mg kullanıyor,tansiyonu normal seviyelerde.sonuçlar hba1c 7.6,akş 160,üre 53(18-43)kreatinin 1,12(0,...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Prostat buyumesi

    Kolesterolyuksekligi hocam saygılar prostat büyümesi için kabakk çekirdeği yağından gunde bir cay kasigi suya katipkullanıyorum bu ölçü kolesterolu etkılermı kalbe zararı olurmu diyetisyen olarak onerınız yokmu prostat buyumesi için beslenme onerınıxe tesekkur

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dyt. Zühal Aynacı Bayel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat buyumesi

    Hocam saygılar prostat büyümesi için kabak çekirdeği yagı destek tedavisi önerildi günde bir tatlı veya cay kaşığı ocıyorum zararı olurmuş onerınıze tesekjur

    Doktor Cevabı:

    Dr. Eda Çelikkalkan Semiz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Prostat sorunu

    Hocam saygılar prostat büyümesi için kabak çekirdeği yagı destek tedavisi önerildi günde bir tatlı veya cay kaşığı ocıyorum zararı olurmuş onerınıze tesekjur

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Kadir Göde

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x