Ağrılarım devam ediyor

  • Sayın Doktorum; 2013 Ağustos ayı sonunda basketbol potasından düştüm. Sol kaburga kemiklerimin 7 tanesi kırıldı. 20 gün ağrıdan hiç uyuyamadım. Ağrılarım sonrasında da devam etti. Doktorum 2 yıl içinde geçmezse o zaman bu ağrıların ile yaşamayı öğreneceksin dedi. O zamandan beri özellikle kalbimin sol tarafı, koltuk altımın 10-15 cm aşağısı sürekli ağrıyor. Benim ağrılarımın çaresi var mı? Teşekkür ederim.

  • Doktor Cevabı:

    Kırıklar iyileştikten sonra da ağrılar belli bir süre devam eder. ama günlük yaşamınızı etkileyecek kadar ağrınız var ise algoloji bölümüne başvurmanızı ve o bölgedeki sinirlerin uyuşturulması (nöroliz) size fayda sağlar geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

Ankara Göğüs Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Göğüs ağrısı

    Hocam kafama tek takılan soru annem de babamda kalp hastalığı var babamı krizden kaybettim ve bende olan şikayetlerin aynısı onda da vardı. tek kafama takılan sol kolum sürekli uyuşuyor bunun nedeni kriz gibi bişey olamaz mı? önceden belirti veriyo olamaz mı?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    Peki hocam bu ek atımlar olduktan sonra kolum uyuşuyor üşüme geliyor titreme falan bide acile gittim bugün yine 0,4 ilk kan,1.0 ikinci kan çıktı yükselmiş olmuyor mu? ben de artık sıkıldım hergün acile gidip kan vermekten

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sırt ağrısı

    Çok teşekkür ederim hocam ama fizik tedavi görmedim.sadece elektira diye bir jel bide kas gevşetici verdi dr ama ben 7 yıl önce tüberküloz geçirdim ondan korkuyorum 2 ay önce göğüs doktoruna gittim tahlil ve film çekti iyi bir sıkıntı yok dedi. size sormak istediğim akciğerlerle alakalı bir sıkıntı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Tufan Cansever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göğüs ağrısı

    Hocam uzak durucam ama az harekette yada zıplama gibi durumlarda ek atımımım oluyor bu ne kadar normal koştuğumda eğildiğimde vb. durumlarda ek atımım oluyor mesela sol tarafıma yattığım zaman da ek atımım oluyor peki bunlar da mı psikolojik?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    Anladım hocam sağolun ama ne yaparsam yapayım geçmiyor psikoloğa da daha önce gittim cevaplarınız için teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüste rahatsızlık hissi

    Merhaba hocam.18 yaşındayım bundan 6 ay önce gece aile yemeğindeydik.çok ağır yemekler yenildi.çaylar içildi.gece 3 gibi gözlerim buğulandı.ve birden sadece kalbim çok hızlı atmaya başladı.herhangi bir ağrı yoktu.çevremde ki insanlar panik yapınca ister istemez ben de panik oldum.doktora gidildi ekg...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Geçiş dönemi

    Hocam merhabalar, yaklaşık 10 aydır panik atak ve anksiyete için paxsera 20 mg kullanıyorum şuan için 10 mg düştük ancak kalbimden boğazım ve başımda hissettiğim ara ara yüksek hızda atım oluyor buda psikolojimi daha çok etkiliyor boğazımda yumru hissi oluştu stres yapınca dehada çoğalıyor sebeb...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    Hocam bugun yine kolum uyuştu acile gittim normalde 0 çıkan troponin bu sefer 1.13 çıktı referans değeri :0-17,5 neden böyle yükselmiş olabilir tekrar gitmem gerekir mi? ekg normal.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı

    Hocam ben şuan tokattayım. bir aylık hamileyim. ağrılı kahverengi lekelenmem var neden olabilir

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Suat Karataş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göğüs ağrısı uyuşma

    Hocam öncelikle iyi akşamlar. 20 yaşındayım. yaklaşık 10 aydır sürekli göğsümde ağrı ve garip bir his oluyor. ayağa kalkınca 15 saniye kalbim aşırı yavaşlıyor baskı oluyor, kolumda uyuşma oluyor fakat aylardır 5-10 tane kardooloji uzmanına gözüktüm birşey çıkmıyor. bt anjio, ekg, efor, eko, holter,k...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Fethi Alişir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ksifoid ağrısı

    Sayın hocam küçük bir travma ağır kaldırma ya da ters bir hareket sonucu olabilir nedenini tam bilmiyorum. kisifoid te ağrı sağ yanında bir gerginlik dokununca agri var. mr sonucu kisaca "" ksifoid bölgesinde mr tetkiklerinde bu bölge t1 ve t2 imajlarda karaciğer ile izointens olup, kontrast sonra...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kadir Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs ağrısı

    Yani sıkıntı olabilir hala hocam ne yapmam gerekiyor artık siz bi söyleseniz tam 1 yıl oldu kurtulamadım hergün ekg çektiriyorum ama ağrım çok fazla bide siz bunca testten sonra mümkün diyince iyice tedirgin oldum.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Göğüs ağrısı

    Merhaba doktor bey kolay gelsin. benim göğüslerimde ağrı oluyor bekarım ve adet dönemlerim dışında da ağrıyla karşılaşıyorum hatta adet dönemlerinde ağrım olmuyor benim normalde dokununca veya dokunmadan ağrıyor sertleşiyor gibi sanki bazen nedeni ne olabilir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Özdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamile olabilir miyim?

    Merhabalar hocam ,nişanlımla yüzeysel bir ilişki yaşadık zevk suyundan tedirgin oldum ilişkiden 3 gün sonra regl oldum bu kez rengi diğerleri kadar koyu olmasada miktari coktu 7 gün sürdü ve pıhtılıydı iliskiden 23 gün sonra gecikmesini beklemeyip 3 kez idrar testi yaptım negatifti sizce gebelik var...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Fadime Demircan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik var mı

    Merhaba ayşe hanım, geçen ay korunmalı ilişkiden 1 gün sonra olmam gereken günde adet oldum. her zamanki gibiydi zaten.notmalde her ay geciken adetim geçen ay tam gününde oldu. boşalma olmamıştı ancak içimi rahatlatmak adına idrar testi yaptım ve negatif çıktı. bu ay 21 kasımda adet olmam gerekiyord...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayşe Darama

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x