Agizda aft

  • Iyi calismalar.8:yasindaki oglumda 10 gundur agizinda aft gibi basi iltahapli kucucuk birsey cikiyor biri geciyor 2 gun sonra baska yerde oluiyor.bugunde dilinde cikmis.aciyormus ama cok diil az aciyor diyor.sitemizde havuz vae 2 gunde bir havuza giriyor ruzgardan dolayi olurmu.birde gecmeyen oksuruk sebwbiyke tomogfrafi cekilmisti.iyice panik yaptim losemiyle bir alakasi olabilirmi.bagisikligida biraz dusuktu cok hafifte kansizligi vardi.tesekkurler


Muğla Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ayaklarda halsizlik

    Merhaba, ayaklarımda halsizlik sanki düşüp yığılacakmışım gibi oluyor 1 ay önce dahiliye uzmanına gittim bütün tetkiklerim yapıldı helicobacter mikrobu çıktı onun tedavisini oluyorum b ve demir eksikliği de çıktı onların da tedavisini uyguluyorum eskiye göre daha iyiyim ama daha önce de böyle ayak...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Mustafa Ertürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tansiyon ve anemi

    Merhabalar hocam.benim yaklaşık 1 haftadır sol gögüsüm,kolum ve sırt tarafim ağrıyor.gecen gün birden tansiyonum dustu soğuk terleme ve göz kararması oldu etrafımı göremedim.oturmasaydim bayılacak gibiydim daha önce bayilmisligimda var bu yüzden acile gittim ekg çekti temiz çıktı.kan tahlilinde crp...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir eksikliği asd etkilermi

    Hocam 4 yaşındaki kızımın 6 mm asd var 3 gündür sürekli kalbim ağrıyor diyor yürümek istemiyor 2 gün dürde ateşi çıkıyor en yüksek 38 .3. oluyor hocam bügun hastaneye getirdim crp si 42 geldi doktoru çok yüksek dedi ve kalp intihap geçiriyor olabilir dedi bu durum tehlikeli mi asd ve kalp intihabı b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kaan Kulan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Demir düşüklüğü

    Merhabalar, dün oğlumun kan tahlili sonuçlarında bazı değerler yüksek çıktı. ferritin değer, 7 çıktı. doktor ferro sanol yazdı. birde siz görüş bildirebilir misiniz lütfen. diğer değerler normal sınırlar içindeydi. saygılar rbc 5,17 hgb 14 hct 41 plt 438 mpv 8,80

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir eksikliği

    Hocam annemin 3 ay önceki sonuçları şöyleydi; demir 28 (ref. aralığı 33-193) ferritin 13 (ref. aralığı 15-150) hgb 10.2 (ref. aralığı 11.2-15.7) komfer oral solüsyon 25 gün kullandı(midesini ağrıtınca ilaç değiştirildi)+ferrum hausman fort tablet de 1 ay kullandı. sonra yapılan test...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit yüzdelik yüksekligi

    Menü ana sayfabenimsayfamsorularım (#2461101) soru lenfosit yüksekliği mrb.33 yaşinda bayanim geçen sene mart ayinda kepek problemim için kan verdiğimde lym%44 lym # 2.93 nötrofil%43.6 nötrofil#2.87 çikmişti.kasımda rutin kontrol amaçli tahlil verdiğimde lym %47.9.neut%41.5 lym#2.84 neut...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anti hiv testi

    Şüphli ilşk 8.ay ngtf b12 ve demir eksikliği var hvle ilgisi?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Halit Abdullah

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Hocam merhabalar rahatsız ediyorum sizleri yaklaşık 2 yıl önce kortizon tedavisi sırasında başlayan bir saç dökülmem oldu d vitamini değerlerim 20 yi geçmiyor b vitaminide 240 seviyelernde şuan yine kortizon kullanıyorum ferritin ve demir değerlerim düşük çıktı hemoglabin değerlerm normal olduğundan...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer yaglanmasi

    Hocam selamlar ferritin referans aralığı (13-150) deger:6.32 folat referans aralığı (3.1-17.5) değer:4.53 vitamin b12 refarans aralığı (183 -883) değer :289.6 demir bağlama kapasitesi referan aralıgi(120-370) değer:419 demir serum referans aralığı (65-175) değer:36.4 hgb refarans aralığı (...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Midede ödem

    Hocam selamlar ferritin referans aralığı (13-150) deger:6.32 folat referans aralığı (3.1-17.5) değer:4.53 vitamin b12 refarans aralığı (183 -883) değer :289.6 demir bağlama kapasitesi referan aralıgi(120-370) değer:419 demir serum referans aralığı (65-175) değer:36.4 hgb refarans aralığı (...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mthfr geni

    Hocam selamlar ferritin referans aralığı (13-150) deger:6.32 folat referans aralığı (3.1-17.5) değer:4.53 vitamin b12 refarans aralığı (183 -883) değer :289.6 demir bağlama kapasitesi referan aralıgi(120-370) değer:419 demir serum referans aralığı (65-175) değer:36.4 hgb refarans aralığı (...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saç dökülmesi

    Merhabalar hocam rahatsız ediyorum sorum şu rahatsızlığım dolayı bazen 2 yılda bazen 4 yılda 3 ay kortizon kullandım şuan 22 yaşındayım 4-5 yıl önce t3 yükseliğim vardı sonra 2 yıl süre gibi birsürede kendi kendine geçti 3-4 yıldırda d vitaminim 20 miyi geçmiyor b12 de 240 civarlarında saçımda da eg...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlhan Serdaroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Regl dönemi

    Merhaba iyi geceler, regl dönemimde yoğun geçen günlerde serçe parmak büyüklüğünde kan pıhtısı dışarıya çıkıyor yoğun demir eksikliği yaşadığım için pıhtı sebebinin bu olduğunu biliyorum fakat bakire biriyim hymende adet kanı için boşluk olduğunu biliyorum bu büyüklükte kan pıhtısı da çıkabilir mi b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Oğlum için,

    Hayırlı günler hocam. 14 yaşındaki oğlumu kilo problemi nedeniyle diyetisyene götürdük. (18 kilo fazlası olduğu söylendi) yapılan tetkikler neticesinde (glukoz açlık 83, insülin açlık 36,93/ dvitamini/demir eksikliği/2. derece karaciğer yağlanması ) çocuk doktoruna yönlendirdi. doktorumuz matofin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Matofin xr

    Hayırlı günler hocam. 14 yaşındaki oğlumu kilo problemi nedeniyle diyetisyene götürdük. (18 kilo fazlası olduğu söylendi) yapılan tetkikler neticesinde (glukoz açlık 83, insülin açlık 36,93/ dvitamini/demir eksikliği/2. derece karaciğer yağlanması ) çocuk doktoruna yönlendirdi. doktorumuz matofin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x