Adetim 13 gün geçti kanamam var beta hcg 980 çıktı normalmi doktorum 100000

  • adetim 13 gün geçti kanamam var beta hcg 980 çıktı normalmi doktorum 100000 geçmesi gerekiyo dedi

Bu soruya oy verin :
Puan : 3 / Oy veren : 1 kişi

.
x