Adetim 1 haftadır geciktiği için hormon testi yaptırdım ve değerlerim şunla

  • Adetim 1 haftadır geciktiği için hormon testi yaptırdım ve değerlerim şunlar: Total T3 1.10 ng/mL Total T4 8.31 µg/dL TSH 2.47 µU/mL Free T3 3.44 pg/ml Free T4 1.20 ng/dl FSH 6.97 mIU/mL LH 21.20 mIU/mL Estradiol 66.55 pg/mL Anti TgAb 12.91 IU/mL Anti TPOAb 7.08 IU/mL adet düzensizliği yaşıyorum normalde adetin 3. günü yapılan bu testleri adet değilken yaptırdım değerlendirirseniz sevinirim...

  • Doktor Cevabı:

    Tiroit testleriniz normal,fsh,lh,e2 adetin 2-3.gnlerinde yapılmalı,adet düzensizliğiniz için muayene olmalısınız dilerseniz randevu alabilirsiniz 232--4649197

    tarihinde cevapladı.
  • Peki adet dışı dönem için bu değerler normal midir Dr.Hanım?

  • Doktor Cevabı:

    Lh,fsh,e2 belirtilen tarihlerin dışında değişkenlik gösterebildiği için infertilite de değerlendirilmeye alınmaz,sadece menapozda olmadığınızı gösterebilir

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları


.
x