Acilllll seprm testi

  • Acilllll seprm testi Acilllll seprm testi Spermiyogram testi acil Spermiyogram testi acil Spermiyogram testi Eşimin sperm testi hocam sonuç nasıl Sperm testi Spermiyogram testi Abstinans süresi 4 gün Miktar 4.2 Renk. Gri Görünüş normal Ph. 8 Viskozite 3cm Likefaksiyon süresi 60 1cc de sperm konsantrasyonu 45.0 milyon Toplam sperm konsantrasyonu 189 milyon Normal morfoloji %8 Anormal morfoloji 92 Baş morfoloji 58 Boyun morfoloji 20 Kuyruk morfoloji 14 Lökosit 1.0 Eritrosit yok Algünütasyon yok İmmatur germ hucresi yok Motilite İleri hareketli %42 Yerinde 9 Hareketsiz 49 2.saat İleri hareketli %38 Yerinde 9 Hareketsiz 53 Hocam kaç doktora sordum biri sıkıntı yok diyor biri morfoloji bozuk diyor hoacm gebelik şansı nedir teşekkürler Lütfen ama lütfen net birşey syleyin


Ankara Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tüp bebek tedavisi

    Hocam merhaba yaşım 32 fsh 14 benim 1 düşüğüm (kalp atışı duyulmadı) 1 tane kimyasal gebeliğim oldu sonrasında tüp bebek yaptırdım 7 tane yumurtadan bir tane 3.gün 6 hücreli transfer edildi.diğerleri imha edildi.hamile olma şanssım var mı ? tekrar bir tedavi için ne kadar süre beklemeliyim. yumurta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anne olamiyorum....

    Hocam subklinik hipotiroidi oldugumu nasıl öğrenebilirim değerlerim her zaman normal çıkıyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebeliğe engel mi?

    Hocam tsh 2.8 çıktı normalde tiroid değerlerim her zaman iyi çıkar gebelik oluşumuna engel mi ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh sonucum hakkinda

    Merhaba doktor hanım , ben hormon tahlilleri yaptırdım tsh 2.73 çıktı normalde gecen aylarda baktırdıgımda her zaman 2,5 altı çıkıyordu. tüp bebek tedavisine başlayacağız bu sonucu etkiler mi? ne yapmam gerek hocam?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Embriyo oluşumu

    Hocam merhaba, yumurtalarım toplandı yedi embriyo oluştu 1 tanesi iyi kalitede olduğu için 3.gün donduruldu diğer altı tanesi beşinci altıncı güne kadar kontrol edilecek dendi bunlar beş altı hücreliymiş hocam sizce gelişmesi devam eder mi ne düşünüyorsunuz bu konuda

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pcos ve adet duzensizliği, gebe kalamama

    Anladım hocam peki bu ilaçlarla yumurtlama oluyor demi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos ve adet duzensizliği, gebe kalamama

    Cylo progynovayı 17 yaşımdan 21 yaşıma kadar kullandım ve evlendim daha sonra hemen gebe kaldım. şuan 26 yaşımdayım ve doğum kontrol hapı almak istemiyorum 2 senedir diane kullanıyorum, doktoruma cylo progynova kullanabilir miyim artık dedim çünkü ilk gebeligime onu kullanirken kaldım. şuan olmadı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos ve adet duzensizliği, gebe kalamama

    Merhabalar, pcosluyum ve adet düzenim için cylo progynova kullanıyordum şuan üretimi durmuş 5,6 aydır ilaci alamiyordum onun yerine doktorum estrofem ilk 14 gün son 10 günde duphanston verdi estrofeme adetin birinci günümü baslamam gerekiyor doktorum söylemedi, birde hocam bu iki ilaçla yumurtlama o...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fsh ve estradiol sonuçları

    Hocam merhabalar ben 22 yaşındayım. tiroid bezlerimde nodül olduğundan takipliyim. tsh t3 t4 gibi test sonuçlarım normal çıksa da adetimin ikinci günü yaptırdığım kan tahlili sonuçlarında fsh 6,6 estradiol ise 26,0 çıktı. regl takvimim düzenlidir, göğüs gelişimimde ise biraz sorunum var. tahlil sonu...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos yumurta takibi

    Pcos rahatsızlığım var, bebek tedavisine başladım. klomen kullandım bugün yumurta takibi için doktora gittiğimde 18mm yumurta olduğunu ve çatlamış olduğunu yumurta sıvısını ultrasonda gördüğünü söyledi. yumurta çatladığında usg görüntüsünde kaybolması gerekmez miydi, birde yumurta sıvısını rahimde g...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Canel Çınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • E2(estradiol)

    Hocam merhaba 29 yaşındayım 1 senedir çocuk sahibi olayı düşünüyoruz. hsg sonucum normal çıktı hormon değerlerime de kendi doktorum normal demişti fakat gittiğim başka bir doktor e2 değerimin çok yüksek olduğunu söyledi 3cm çikolata kistim var bunun tetiklemiş olabileceğini söyledi kafam çok karış...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sperm sorunu

    Merhaba hocam, 32 yaşındayım. 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz. yıkamalı spermiyogram testi iki farklı labatuvarda yaptırdım. swim up yöntemi ile i̇lk teste sonuçlar şu şekilde; total sperm sayısı:4,8 milyon/ejakula, hareketlilik: %37, hızlı i̇leri hareketlilik %0, yavaş i̇leri hareketlilik %31...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dış gebelik sonrası gebelik talebi

    38 yaşındayım.daha önce 2 sezeryan doğum yaptım.bir sorun yaşamadım.bu sene tekrar çocuk düşündüğümüz için korunmayı bırakmıştık.bi kimyasal yaşadım.ardından yaşımdan dolayı inofolic combi kullandım yumurtlamaya kadar.ve o ay hamile kaldım.rahim kalınlaşması vardı.kanamam ve ağrım yoktu beta normal...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hsg (rahi̇m fi̇lmi̇)

    Merhaba hocam ilk raporda çok kaliteli sonuç görünmediği için 2. kez hsg filmi çektirdim ilkinde sol tüp tıkalı ve hidrosalpenk olasılığı yüksek denmişti. ikinci sonucum şu şekilde ; her iki tuba uterina açık olmakla birlikte konstrastın serviskten regurjite olmasında da bağlı basınç artışı güç olma...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Suat Hazer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x