Acil yardım

  • Acil yardım

    Merhabalar... ben bi̇leci̇k/osmaneli ilçesinde bayram turuşlar. 2000 senesinde trafik kazası sonucu felç kalan babam için soru soracaktım.. sorum ise babamın sağ kolunda avuç içine doğru neropatik bir ağrısı var..şuan neurontin ilacını kullanıyor fakat artık hiç bir tesirde bulunmuyor...bize önere...

    Doktor Cevabı:
     Bahattin Uçar

    Op. Dr. Bahattin Uçar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım

    Iyigünler ben 3 kez kürtaj oldum 31 yaşındayım evli değilim ilişkimden zevk almıyacak bi durumdayım vajinada genişleme sözkonusu bu konu adına operasyonlar olduğunu duydum lakin bu beni korkutuyo artısı eksisi ileriki yıllar için ne olur bilmiyorum düşünüyorum ama sizce ne yapmam gerekli yardımcı ol...

    Doktor Cevabı:
     Orkun Çetin

    Op. Dr. Orkun Çetin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Açil yardım

    Hocam benim 1,5 yaşında bir kızım var iştahsız olduğu için gümüşhane devlet hastanesinde çocuk doktoruna baktırdık kan tahlil yaptı tiroit bezlerinde sorun olduğunu söyledi 1 teste ferri̇ti̇n 14.8 serbest t4 1.16 vi̇tami̇n b12 161 tsh 9,46 çikti 1 ay bekleyelim dedi değerler belki düşer dedi ancak...

    Doktor Cevabı:
     Ergun Çetinkaya

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım

    Iyi günler servet bey acilen yardımınıza ihtiyacım var çok zor durumdayım bunu anlatmam mümkün değil bundan beş yıl önce çok zor bir hamilelik geçirdim ağır bir depresyon geçirdim ve hamileliğim korkunç geçti cehennem gibiydi hamileliğim boyunca içimdeki sıkıntı hiç geçmedi doğum dan sonra tedavi ol...

    Doktor Cevabı:
     Servet Ebrinç

    Prof. Dr. Servet Ebrinç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım.

    Babam şizofreni hastası yolda aferdersiniz biyerini kaşısalar veya kolunu kaşısalar kendisine kasti yapıldığını düşünüyor.ve manisada daha önce çalıştığı bankadaki insanların yaptırdığını düşünüyor.seni kim yönetiyor diyor.teyzemin kızı serapa taktı.seni tedavi ettirelim diyorum.aynı serapın kişiliğ...

    Doktor Cevabı:
     Servet Ebrinç

    Prof. Dr. Servet Ebrinç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım

    Merhabalar öncelikle işinizde kolaylıklar diliyorum.ben 3 gün sonra işe başlıyacağım. bebeğim 5.ayına girdi şuan 126 günlük. yarım gün çalışacağım ve bakıcımız eve gelecek bakmaya.sütümü sağıp eve bırakacağım ancak sağılan sütü biberon ile mi yoksa silikon kaşık ile mi vermek gerekiyor hangisi daha...

    Doktor Cevabı:
     Gülay Kara

    Uzm. Dr. Gülay Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım

    Merhaba hocam.kızım 4,5 aylık ve yaklaşık 2,5 aydır kaka sorunu yaşıyoruz.sadece anne sütüyle besleniyor. 8 kilo,64 cm.gelişimi de oldukça iyi. ilk 2 ay günde en az 4-5 kez kaka yapardı.ancak 2,5 aydır müdahele olmadan yapmıyor.müdahele edince yaparken çok ağlıyor 8 gün hiç yapmadığı oldu.kaka ve id...

    Doktor Cevabı:
     Aydın Yağmurlu

    Prof. Dr. Aydın Yağmurlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım :(

    Merhaba!ben 16 yaşındayım ve son zamanlarda yutkunamıyorum.yaşantım kabus oldu artık.yemek yerken aklıma hadi yutkunamazsam,yutunca boğulursam gibi şeyleri getirmemeye çalışsamda geliyor ve yutkunamıyorum-tüküryor yada bi kısmını püre şeklinde yutuyorum.doktora gitmek istemiyorum nolur kendi başıma...

    Doktor Cevabı:
     Gülnihal Dursun

    Psk. Gülnihal Dursun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım !!

    Wbc 7.6 4,0 - 10,0 rbc 4.75 4,7 - 6,1 hgb 15.3 14,0 - 18,0 hct 45.3 % 37,0 - 52,0 plt 284 130,0 - 450,0 mcv 95 80 - 100 mch 32.3 26 - 34 mchc 33.8 32 - 36 rdw 14 % 11,5 - 15,5 mpv 7.1 7,0 - 11,0 pdw 11.3 % 0,1 - 99,9 pct 0.2 % 0,01 - 9,99 neut 50 % 42,0 - 70,0 lymph 39 % 20...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım

    Kadın hastalıkları ve doğum / infertilite mrhaba hocam;ben 26 yaşımdayım 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadığım halde gebelik oluşmadı.rahim filmi çektirdim sağ tüp tıkalı çıktı.tek tüple hamile kalma şansım varmıdır.hormon testlerim normal sadece prolaktin 98 onun için dostinex içiyorum.aşılama vak...

    Doktor Cevabı:
     Can Yener

    Doç. Dr. Can Yener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


3/45 | Toplam 450 kayıt bulundu.
.
x