Acil yardım

  • Merhaba Hocam Babama önce Primer sklerozan kolanjit tanısı kondu karaciğerin bittiği ve nakil olması gerektiği söylendi.Nakil oldu şu an iyi ancak çıkarılan ciğerin biyopsi sonucunda tümör çıktı hocam bundan sonra ne yapılması gerekir baska bir cerrahi müdahelemi tedavi secenekleri nedir?

  • Doktor Cevabı:

    Başka organlarında yayılım olmadıkça takipte kalacaktır. bu konuda en doğru cevapları nakil ekibi ve onkoloji doktorlarından almalısınız. sağlıcakla kalın.

    tarihinde cevapladı.

Gaziantep Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kolon kanseri

    Hocam dışkıda kan ve dışkının son kısımının incelmesiyle(ilk kısımlar normal) ilgili genel cerrah doktoruna başvurdum asistan muayene etti bişey yok dedi bir de sol tarafımda bağırsağımı elimle hissedebiliyorum hareket edebiliyor ince bir boru gibi yaklaşık 8-10 cm hafif sert bir yapı sanırsam kalın...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Turan Pehlivan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kemoterapi kontrol bt raporu

    Merhaba hocam annem kemoterapi alıyor kontrol bt çekildi rica etsem raporla ilgili yorum yapabilir misiniz? karaciğer boyutları belirgin artmıştır ve karaciğer parankim dansitesi steatoz lehine diffüz olarak azalmıştır; konturları normaldir. karaciğer sağ lob anterior segmentte segment 8-5 bile...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bt kolonoskopi

    Fevziye yildirim doğum tarihi: 1968.05.05 hasta no: 132145****6 t.c.no: 132145****6 tüm batin bt tetkikinde; inceleme iv kontrast madde kullanılmadan gerçekleştirilmiştir. bulgular: iv ve oral kontrast madde verilmediğinden batın içi solid organlar ve intestinal segmentler suboptimal değerle...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pankreas ca

    Pankreas ca karaciğer büyüklüğü tabii, konturları düzenli, dansitesi homojendir. intrahepatik safra yolları normal genişliktedir. safra kesesi kapasitesi tabii, duvar kalınlığı normal limitlerdedir. dalak ve pankreas morfolojik ve dansitometrik olarak normal limitlerdedir. dalak anterior lokalizasy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser hastası

    75 yaşında hasta, safra yollarına stemt katıldı ve safra yolları kanseri, tip 2 kanser ameliyat olurmu, olursa da nasıl yol izlenir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şükrü Bozkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ampuller kanser

    Doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, ldh 262 (109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve pct 2.91(1.08-2.82) yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadri Altundağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ampuller kanser

    Doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, ldh 262 (109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve pct 2.91(1.08-2.82) yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Neşet Köksal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ampuller kanser

    Doktor bey yaşım 20.halsizlik ile gittim.direkt bilurubin 0.47(0-0.40) yüksek,,total birubin 1.47 (0.1-1.20) yüksek ,, ldh 262 (109-245) yüksek ast 17 alt 10 folat 4.19 (5.2-20) düşük üre 23 (15-45)ve pct 2.91(1.08-2.82) yüksek. tam bir ay sonra tahlil yapıldı alkalen fosfataz 85 (40-150) ggt 14 (0-...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hacı Murat Çaycı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra ameliyatı olduktan sonraki sorunlar nedir

    Merhaba 28 yaşındayım 167 boy, 70 kilodayım. hamileliğimin ilk 2. ayında saframda taş kum ve çamur olduğu söylendi. şikayetlerim sürekli sırtım ağrıyor. sağ omuzum ağrıyor. ve hamilelik nedeniyle birşey yapmadım. bazen çok şiddetli ağrılarım oluyor ve nefes alamıyorum canımın yanmasından ve midem...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Recep Erçin Sönmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Safra kesesi

    Dr bey benim safra kesemde 10x5,5mm boyutunda polip var birde göbek fıtığı 4mm çapında pandemi yüzünden ameliyatim kaldı ne yapmak gerekiyor size gelsem ameliyat olabilirmiyim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Değerli hocam koledoks kisti var annemde ne yapmalıyız

    Hocam merhabalar ben hataydan yazıyorum.annem 7 yıldır meme ve troid kanseriydi.kontrollerde çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.koledoks kisti tip 2 diye bir kist çıktı .mart ayında teşhis konuldu.geç kalmaktan korkuyorumyiğenim hiç düşünmeden adınızı verdi. öğrenciniz. şu anda ne yapmalıyız.burada bazı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra da polip

    Merhabalar serkan bey, bugün iç hastalıkları doktorunda karaciğer yağlanması için çekildiğim ultrasonda safra kesemde 10mm boyutunda polip olduğunu öğrendim bana bir genel cerraha mutlaka göstermelisin ve takip edilmesi gerekiyor kansere dönüşme riski olabilir dedi siz hastanede poliklinik hizmetler...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Serkan Ademoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bosniak3

    Tomografi değil hocam ilaçlı mr sonucuydu. genel cerrahi safra kesesi ve mide ile alakalı patolojik bir durum var mı ona bakalım demişti. böbrek rastlantı sonucu çıktı. şimdi herkes farklı konuşuyor.ne yapacağımızı şaşırdık hocam. bosniak 3 deseler bile bu ameliyat edilmeli midir? ücretinizi hava...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakkı Perk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğerde hipodens nodüler lezyon

    Merhaba hocam bt incelemesinde karaciğer boyutları normal.konturu düzgün parankimi homojendir karacigerde segment 7 de yaklasik 7mm segment 3 te yaklaşık 6 mm ve 7 mm çaplı hipodens nodüler lezyonlar izlenmiştir. heparin ve portal venöz yapıların seyri konturu ve kalibrasyonu normaldir intrahepatik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer sağ lob

    Merhaba. 30 yaşında erkek hastayım . yapılan karaciğer ultrasyon sonucum şu şekilde : karaciğer boyutları normal sınırda konturu düzgündür.karaciğer sağ lob inferiorda 9mm boyutta hemanjioma ait olabilecek hiperekoik nodüler lezyon izlenmiştir. portal ve hepatik venöz sistem, intra ve ekstrahepatik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Benekli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x