Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili bilgilenmek için Sağlık Bakanlığı ve Türk Tabipler Birliği sitelerini ziyaret edin.

Acil yardim lütfen

  • Acil yardim lütfen

    İyi geceler dr.hanim,öğretmenim ve 8 yaşinda bir oğlum var.bu akşam bir arkadaş ziyaretinde,arkadaşimin 6 yaşindaki oğluyla benim oğlumun internetten tesadüf eseri uygunsuz videolar izlediğini öğrendik.evimizde b.sayar salondadir ve oğlum internet kullanmaz,sadece yüklü oyunlari oynar,bir kaç video...

    Doktor Cevabı:
     Dolunay Kadıoğlu

    Psk. Dan. Dolunay Kadıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım lütfen

    Sayın hocam 12 aylık kız bebeğim var.. yaklaşık 1 haftadır vajina ile makat arasında küçük bir et parçası olduğunu gördüm.. rengi aynı teninin renginde.. daha önce böyle bir şey yoktu.. hemen çocuk doktorumuza götürdüm elle muayene etti ve bunun makat girişi olduğunu böyle olabileceğini önemli birşe...

    Doktor Cevabı:
     Mustafa Akman

    Op. Dr. Mustafa Akman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım lütfen

    Sayın hocam 12 aylık kız bebeğim var.. yaklaşık 1 haftadır vajina ile makat arasında küçük bir et parçası olduğunu gördüm.. rengi aynı teninin renginde.. daha önce böyle bir şey yoktu.. hemen çocuk doktorumuza götürdüm elle muayene etti ve bunun makat girişi olduğunu böyle olabileceğini önemli birşe...

    Doktor Cevabı:
     Aydın Yağmurlu

    Prof. Dr. Aydın Yağmurlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım lütfen..

    Sayın hocam 12 aylık kız bebeğim var.. yaklaşık 1 haftadır vajina ile makat arasında küçük bir et parçası olduğunu gördüm.. rengi aynı teninin renginde.. daha önce böyle bir şey yoktu.. hemen çocuk doktorumuza götürdüm elle muayene etti ve bunun makat girişi olduğunu böyle olabileceğini önemli birşe...

    Doktor Cevabı:
     Zafer Dökümcü

    Doç. Dr. Zafer Dökümcü

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım lütfen !!

    Merhaba 6 ay önce sezaryen ile doğum yaptım.malesef sütüm az olduğu için bebeğime çok fazla süt veremiyorum.( günde en fazla 30 cc )buna rağmen regl olmadım ve bu durum bende ciddi sıkıntılar yaratıyor.kadın doğum dktoruna muayene olmam gerekir mi? yoksa biraz daha beklemeli miyim? yardımınızı r...

    Doktor Cevabı:
     Filip Taşhan

    Op. Dr. Filip Taşhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım lütfen

    Merhaba, 14 aylık bir oğlum var.bugüne kadar gerçek bir uyku uyumadı hiç.geceleri canhıraş bir ağlamayla uyanıyordu.gaz sorunu olduğunu düşündüğümüz için gastrolojiye gittik.endoskopide herhangi bir bulgu çıkmadı.tıbben bir sorun görünmüyor.1 yaşını doldurduktan sonra yaklaşık 3 hafta kadar 2-3...

    Doktor Cevabı:
     Serap Duygulu

    Psk. Serap Duygulu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım lütfen

    Merhaba 15 yaşındayım sol testisim sağ testisimin neredeyse 2 katı ve sarkık değil fakat hiçbir ağrı yok....asıl sorunumsa pantolon-şort vs. giydiğimde genital bölgem şiş gözüküyo yani penisim inik fakat ereksiyon halde gibi gözüküyor dışarıdan...bunun sebebininse testisimin büyük ve sarkık olmaması...

    Doktor Cevabı:
     Cüneyd Sevinç

    Dr. Öğr. Üyesi Cüneyd Sevinç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardim lütfen

    Merhaba, adetim 20 gün geçti. aile hekimime danişarak 8 gün önce tarlusal adli adet söktürücü kullandim. hamilelik yok. hap biteli 2 gün oldu fakat ben yine adet olamadim. öğrendiğime göre hap bitiminden 4-5 gün sonra kanama başlayabilirmiş. 5 gün sonrada tatile çikacağiz. ne tuhafki şimdide kanam...

    Doktor Cevabı:
     Aynur Şendemir

    Op. Dr. Aynur Şendemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım lütfen

    Hocam patoloji raporumda proliferatif endometrium yazıyor bu ne demek ve ne yapmalıyım bu konuda çok endişeliyim teşekkürler bu arada 41 yaşındayım her hangi bir rahatsızlığım yok

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil yardım lütfen

    Kemik iliğine gerek varmı?tahlil sonuçlarını bizim anlıcağımız şekilde değerlendirir misiniz?yiğenim 15 gündür yüksek ateşli tam kan (hemogram) wbc 6,4 10^3/ul normal 4,5 - 10,3 901620 tam kan (hemogram) rbc 4,32 10^6/ul düşük 4,38 - 5,77 901620 tam kan (hemogram) hgb 10 g/dl...

    Doktor Cevabı:
     Leyla Ağaoğlu

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/8 | Toplam 72 kayıt bulundu.
.
x