Abdomen mr

  • Hocam saygılar selamlar. Ben ibs tanımlı hastayım, bir sürü kan tahlilleri, ultrasonlar, hepsi temiz.. son olarak doktorum bir de batın emar çekelim dedi, Tüm batın kontraslı emar çekildim . 1 saat kaldım. Doktorumdan memnun olsam da iletişim problemimiz var. Raporda normal olan bilgiler var sadece. Eğer bağırsaklarla alakalı direkt bulgular olmasa da şüpheli bir durum olsa idi, crohn ve kolit bi belirti verip rapor edilir miydi? Kalınlaşma apse vs gibi


İstanbul Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • İbs sendromu yaşıyorum

    Merhabalar hocam makatta ağrı sızlama ve bağırsakta aşırı ve kokulu gaz neticesinde gastroenteroloji doktoruna muayne oldum. yapılan kan tahlilleri normal. ve rektoskopi yapıldı ayrıca. sonucu uygun premedi̇kasyon ve i̇şlem onayi sonrasi kolonoskopi̇ ci̇hazi i̇le gi̇ri̇ldi̇. barsak temi̇zli̇ği̇ i̇...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Siroz karaciger

    Mrblar hocam geçen sene bağırsak rahatsızlığından dolayı idrar kan usg bt tetkikleri yaptım tesadüfen karaciğerde yağlanma grade 3 ve alt 90 ast 40 trigliserid 450 ggt 150 çıktı o zamana kadar ağrı hisetmiyordum üst karinda alkol alıyordum o sıralar ve 95 kiloydum alkolü bıraktım 85 kiloya indim ama...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs için yapılan tahliller

    İyi çalışmalar hocam tecrübelerinize istinaden sormak istediklerim var, 27 yaşındayım yaklaşık 1 yıldır ağrı dışkılama düzeninde değişiklik var, cea testleri, gaita, kan tahlilleri,ultrason, ve manyetik rezonans görüntüleme yapıldı batına yönelik. doktorum ibh yı elemek için bu testleri istedi bunla...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolon kanseri

    Kanseri kanseri kanseri kanseri kolonkanseri kolonkanseri kolonkanseri hocam saygilar esim2yil 3n1 teshisiyleevvel kolon kanserinden ameliyat ve kemo gordu dr kontrolerini 6ay ara ile oluyor geceleri 11-12ye dogru yatiyor sabahya10a dogru uyaniyor bu durum bagisikligini olumsuz etkilerni beslenmesi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Glifor kullanımı

    Merhabalar. 19 yaşındayım. mayıs ayında tahlil sonucu hafif yüksek (en yüksek olması gereken değerin 1-2 değer fazlasiydi net hatırlamıyorum) insülin direnci sebebiyle doktorum glifor yazmıştı. her gün bir tane 850 mg kullandım. şuan ilaç bitmek üzere. diyetisyene gittim ama devam edemedim kilo da v...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol kasık ağrısı

    Değerli hocam, 4 gündür süren sol kasık ağrısı çekiyorum. bazen keskin şekilde giriyor. kan tahlili idrar tahlilleri röntgen temiz çıktı kadın doğum doktoru benlik değil deyip. genel cerrahi gönderdi. genel cerrahi eliyle muayene edip bağırsak iltihabına benziyor dedi ve ducholp ile ornisid fort 500...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İrritabl barsak sendromu

    Hocam merhaba.23 yaşındayım. i̇rritabl barsak sendromu teşhisi konuldu. bunun için ilaç kullandım. şu an herhangi bir şikayetim yok fakat dışkımda beyaz lif benzeri şeyler görüyorum. bunlar ne olabilir ciddi bir sorun mudur? şu sıralar hastaneye de gidemiyorum fikrinize ihtiyacım var. bu beyaz şeyle...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide/kabızlık

    Hocam merhabalar ben 15 yaşındayım 6 aydır kabızlık ve mide sıkıntısıyla uğraşıyorum ilk doktora gittiğimde 1 hafta tuvalete çıkamama sıkıntısıyla gitmiştim ve yanında mide yanması ve geğirme vardı gittiğimde reflü dediler rennie ve lansor verdiler kullandım ve yememe dikkat ettim ama bir türlü mide...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Siroz karaciger

    Mrblar hocam geçen sene bağırsak rahatsızlığından dolayı idrar kan usg bt tetkikleri yaptım tesadüfen karaciğerde yağlanma grade 3 ve alt 90 ast 40 trigliserid 450 ggt 150 çıktı o zamana kadar ağrı hisetmiyordum üst karinda alkol alıyordum o sıralar ve 95 kiloydum alkolü bıraktım 85 kiloya indim ama...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özgür Kılıçkesmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Siroz karaciger

    Mrblar hocam geçen sene bağırsak rahatsızlığından dolayı idrar kan usg bt tetkikleri yaptım tesadüfen karaciğerde yağlanma grade 3 ve alt 90 ast 40 trigliserid 450 ggt 150 çıktı o zamana kadar ağrı hisetmiyordum üst karinda alkol alıyordum o sıralar ve 95 kiloydum alkolü bıraktım 85 kiloya indim ama...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Geyik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ilacli tomografi

    Mrb hocam ilacli tomografi cekildim migde duvarı bt de belli olurmu bagirsaklarda sorun olsa anlasilir mi yada diğer organlarda kist kitle polip olsa cikarmi organlarda ki sorunlar ilacli bt ile anlasilirmi cevabinz için teşekkür ederim hocam iyi günler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İbs ve rifaksimin

    Hocam merhaba iyi akşamlar, irritabl bağırsak sendromu için rifaksimin (hepazec 550mg) önerir misiniz?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kızım için kilo ve boy sorunu

    Mrb 12 yaşında kızım var yaşıtlarına göre boyu kısa zayıf kaldı doktora goturdum metabolizma bölümü baktı ve manultrisyon teshisi koydu ben çocuğum için bu durumda ne yapabilirim nasıl yardımcı olabilirim bana bi yol gosterir mısınız rica etsem...netten baktım araştırdım biraz ama yanlış bisey yapma...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Plt yuksekligi

    Mrb hocam hemogram biyokimya tahlili verdim plt referans araligi 387 benim plt degeri̇m 487 hocam bu durum ciddimi bazen normal cikio bazen referans dişi 1 ay önce korona atlattım kanimda pıhtılaşmami var

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide acimasi

    Hocam merhaba yaklaşık 1 ay ebvel hazımsızlık ile başlayan bir mide şikayetim oldu midemde ağrı değilde sol alt kaburgamin üst köşesine doğru acıma hissi doktor panto verdi 1.5 kutu. kullandim üst bathin ultroson temiz crp 3.5 tam kansayimi normal heliko dışkıda negatif .parazit negatif bu arada...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x