8 aydir oluşmayan gebelik

  • Merhabalar 31 yasindayim 8 aydir gebelik olusmuyor esimin degerleri normal benim ultrason temiz adetin 2. Günü sonuçlarim tsh 3.09- Fsh 9.95- Prolaktin 15.79 Lh 6.13 doktor tedaviye başla acele et dedi karamsar durumdayim sonuclarim kötü mü yumurtalik takibi önerildi çatlatma iğnesiyle birlikte tesekkurler

  • Doktor Cevabı:

    Bu tahlilleriniz gayet güzel. yumurta takibi ile gebelik oluşma ihtimali daha yüksek. 3 ay tedaviye rağmen oluşmuyorsa rahim filmi çektirmenizi öneririm.

    tarihinde cevapladı.

İzmir Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Tüp bebek tutar mı

    Hocam merhaba yaşım 32 fsh 14 benim 1 düşüğüm (kalp atışı duyulmadı) 1 tane kimyasal gebeliğim oldu sonrasında tüp bebek yaptırdım 7 tane yumurtadan bir tane 3.gün 6 hücreli transfer edildi.hamile olma şanssım var mı ? tekrar bir tedavi için ne kadar süre beklemeliyim. yumurta kalıitesi için ne yapa...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebeli̇k ri̇ski̇

    Nişanlım ile temmuz ayında onda iç çamaşırı yok ve bende varken sürtünme ile ilişkiye girdik.boaşlma olmadı ancak zevk suyundan gelmiş olma ihtimali ile anında ertesi gün hapı kullandım.ardından ishal oldu.13 gün sonra kanda gebelik testim 2 çktı.2 ay tam zamanında 7 gün ve 9 gün olmak üzere regl ol...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebe kalamıyorum

    Merhaba hocam ben polikistlik overliyim adetlerim düzensizlesti vee 1 yıldır çocuk istiyoruz süt hormonum yüksekmiş hocam en son olctugimde 78 düşmüştü hocam şuan dostinex kullanıyorum hafta da 2 kez yarıya bölerek kullanıyorum hocam benim gebe kalmamı engelleyen süt hormonumun yüksekliğinden mi bi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Übeyt Akçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Normal laktobasil floranın bozulması

    Merhabalar melek hanım. 3 yıl önce bakteriyel vajinit + candidiasis geçirdim. tedavim çok uzun sürdü ve uzun bir süre de candida atakları geçirmeye devam ettim. sonunda o da geçti ve 1.5 yıldır candida atağım da olmadı. fakat bu süreçte iki kere smear+kültür yaptırdım. normal laktobasil flora kaybol...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Melek Büyükkınacı Erol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği

    Peki hocam sonuclar nasil yani normale gore yuksek mi dusuk mu

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ssvd yapilirmi

    Hocam bu 3. gebeliğim ikisi sezaryendi ilk sezeryani siz yaptınız gerçekten mükemmel bir doktorsunuz ama şimdi 7 yıl aradan sonra bu hamiligimi normal yapabilirmiyim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Göymen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebe olduğumu bilmeden ilac kullanımı

    Hamile oldugumu bilmeden igne vuruldum enfeksiyon dan dolayi ilacta kullandım iğne vurulurken imzada attirdilar beta hcg .314,83 cikti hamileymisim yeni öğrendim 4 5 gundur ilac kullaniyordum kullandigim ilaclar: mixovul , cipronatin, aseket ,buscopan, purinol ,etol fort, ciprasid

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aral Özbal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tah sonuç değerlendirme

    Merhaba hocam. bi düşük iki kimyasal gebelik yaşamıştım. tahlil sonuçlarım şu şekilde. sıkıntı var mı acaba? şimdiden teşekkürler amh 5.60 fsh. 7.40 estradiol. 30.90 tsh. 2.160 lh 16.30 prolaktin 20.00 trombofili paneli 6lı - normal

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kızlık zarı

    Merhaba hocam ben size birşey sormak istiyorum ben masturbasyon yapan biriyim fakat üzerimde regl pedi iç çamaşırı pijama her zaman vardır. üç ay önce reglkken masturbasyon yaptıktan sonra vajinamda farklılıklar hissediyorum sanki genişlemiş gibi. i̇ki kez regl oldum ve bu regl dönemlerimde kanım ço...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam akla muhtaç kaldım

    Hocam merhaba 4 martta nisanlimla yakınlaşmam oldu o günden sonra hamilelik belirtilerim başladı mayıs ayında bhcg yaptırma imkanım oldu 0.1 çıktı o günden bu güne kadar toplam 4 defa bhcg yaptırdım en sonda 24 eylül olmak üzere bhcg 0.1 cikti ama hamilelik belirtilerim devam ediyor göğüs uçlarım ka...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Übeyt Akçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlik zari

    Duşta mastürbasyon yaptım parmakla ama parmak kesinlikle girmedi dustan 2 saat kadar sonra kanama geldi kizlik zari mi acilmitir tesekkur ederim cevap icin simdiden

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik ihtimali

    Hocam merhaba ilişkiden 11 gün sonra beta hcg baktırdım 0.1 di ve ertesi gün regli oldum. i̇lişkinin üstünden 40 gün geçti idrar testi yaptım evde tek çizgiydi ve sonrasında 2 gün gecikmeli regli oldum artık bir risk yoktur değil mi?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocuğum olsun istiyorum

    Kolay gelsin ben ilaçsız adet olamıyorum ilk önce tarlusalla adetim geldi adetin 5. günü başlayıp 5 gün klomen kullandim ilaç bitiminde tekrar doktora gittim çatlatma iğnesi vuruldu ertesi gün ilişki önerildi ama iğneden bir gün önce ilişki olmuştu iğnenin üzerinden 40 saat geçtikten sonra ilişki ol...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzensizliği ve hormanal bozukluk

    Mert bey merhaba, adet düzensizliği ve bir kaç hormonal bozukluktan dolayı doktorum ilk tarlusal hap verdi bunun sonrasında yazz doğum kontrol hapına ara vermeden başlayacağımı söyledi. 1. kutunun sonuna gelmek üzereyim fakat içtiğim ilk günden beri kanama,lekelenmelerim her gün mevcut bununla bi...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Mert Yeşiladalı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x