33 haftalik

  • 33 haftalik gebeyim dopplerde sonucum sol ulterin arterde yüksek direncli akim paterni,asimetrik ugr uterin plasental yetmezlik diyor bu nedemk birde plesanta fundus yerlesimli -3 grade diyor

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Agri, suyumuzun fazla olması ve diabet

    Hocam 35 haftalik a geldik size yazmıştım 32 haftalik iken. neyse 26sinda kanamamiz oldu acile gittik il deko şehir hastanesine yönlendirdiler açıklık var dediler 3-4 cm. şehir hastanesinde de tuşa yaptılar açıklık var diye sabahtan dogumhaneye ağrı odasına bi aldılar geceye kadar beklettiler spon...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Cem Kınık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelikte tsh normal serbest t4 hafif düşük

    Merhaba hocam gebeligimde 27 haftalıkken asm deki kontrolumdeki sonuçlarım serbest t4 0.82 ng/dl çıktı referans aralığı ( 0.93- 1.7)yazıyor, tsh 2.37 (0.50 - 5.10) çıkmıştı .. dr um tsh normal olduğu için serbest t4 önemli değil demişti ilaç vs başlanmadı ... gebelik öncesi 2.6x2 mm boyutunda nodül...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Düşükten sonra gebelik

    Merhabalar. ben 5 haftalık düşük yaptım 1 hafta önce. ilk gebeligimdi. ikinci gebeliği düşünmek için ne kadar zaman beklemek gerekir. şimdiden teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Metin Güldaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kürtaj danışmak

    Hocam 4 haftalık gebeligi kürtaj fiyatınız nedir ve hangi yöndeki kullanıyorsunuz acaba

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ece Uslu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Serbest t4 düşüklüğü

    Merhaba hocam gebeligimde 27 haftalıkken asm deki kontrolumdeki sonuçlarım serbest t4 0.82 ng/dl çıktı referans aralığı ( 0.93- 1.7)yazıyor, tsh 2.37 (0.50 - 5.10) çıkmıştı .. dr um tsh normal olduğu için serbest t4 önemli değil demişti ilaç vs başlanmadı ... gebelik öncesi 2.6x2 mm boyutunda nodül...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh 2.97, serbest t4 0.79 , 33+5 haftalık gebelik

    Merhaba hocam gebeligimde 27 haftalıkken asm deki kontrolumdeki sonuçlarım serbest t4 0.82 ng/dl çıktı referans aralığı ( 0.93- 1.7)yazıyor, tsh 2.37 (0.50 - 5.10) çıkmıştı .. dr um tsh normal olduğu için serbest t4 önemli değil demişti ilaç vs başlanmadı ... gebelik öncesi 2mm boyutunda nodül vardı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebeliğe engelmi

    Hocam iyi çalışmalar. 23 yasindayim evlenmeden beri devamlı vajinal mantarla müzdaribim. deniz ve havuza sık girmemden kaynaklanan bir durum olmalı. birde stres. hocam simdi ise 33 haftalık gebeyim 4 gun once gynolomexin fitil kullnmama ragmen yesilimsi beyazimsi akintilarim gecmiyor. daha önce kand...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayhan Şahinler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 10.hafta ikiz düşük ve kanama

    Merhaba, almanyada olduğumuz için sormak durumunda kalıyorum. eşimin dün gece su gibi gelen kanaması oldu. bir kase dolacak kadar. hastneye kaldırıldı. ikiz bebeğimiz var ve ikisinin de kalpleri kanamadan sonra atıyordu.acile kaldırılınca bakıldı ve 10 haftalık bebeklerimiz biri 4 diğeri 4.2 cm. bi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh normal serbest t4 hafif düşük

    Merhaba hocam gebeligimde 27 haftalıkken asm deki kontrolumdeki sonuçlarım serbest t4 0.82 ng/dl çıktı referans aralığı ( 0.93- 1.7)yazıyor, tsh 2.37 (0.50 - 5.10) çıkmıştı .. dr um tsh normal olduğu için serbest t4 önemli değil demişti ilaç vs başlanması ... gebelik öncesi 2mm boyutunda nodül var...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ertan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Zyrtec hap

    Hocam merhabalar 24 haftalık hamileyim ve bir aydır urtıkerim var yoğun bir şekilde . önceden de vardı geçmişti gebelikte tekrarladı kronik sanırım.zyrtec ilaç alıyorum günde iki adet bebeğime zararı var mıdır hocam değerli yanıtınız benim için önemli.gebelikte ürtiker normal midir doğumdan sonda ge...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Urtıker ilaç

    Hocam merhaba 24 haftalık hamileyim ve bir aydır ürtiker oldum. hala geçmedi ve her gün iki adet zyrtec hap alıyorum siz hamilelere antihistaminik veriyor musunuz güvenli buluyor musunuz ? gebelikte ürtiker normal midir hocam teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rahim dışı myom dogum sırasında çok kanama yapar mi

    Merhaba doktor bey 33 yaşındayım benim rahim dışı duvarinda karnımda yerleşmiş 11 cm myomum var . şuan 31 haftalik gebeyim. simdiye kadar myomdan dolayi hic kanamam olmadi. acaba dogum sırasında myom rahim duvari dışında olmasına rağmen hayati riske sokacak kanama yapar mi yorumlar saniz çok sevini...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fetal dna testi

    Merhaba hocam, 33 yaşında 70 kiloyum. 20 haftalık gebeyim. ikinci tarama testim düşük riskli 1/6551 sonuç gelmişti. üçlü testimde. trisomy 21 biyokimyasal riskim 1/251 geldi. 17. haftada bebeğin sol tarafında tek taraflı koroid peleksus kisti göründü. dün ayrıntılı ultrason da organ taraması bebeği...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Feyza Ağaca Güler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Elini yumruk ypması

    Hocam merhaba 35 haftalık dogum yaptım. kızım suan 6 aylık. ama ellerini bas parmagı içinde yumruk yapıyor özellikle sag elini tabi açtıgı zmnlarda oluyr oyuncaklara fln uzanması iki elle oluyr el tercıhinde bulunmuyo. . yeni yeni dönmeye basladı sayılır. göz teması ıyı oyuncklarını elden ele geci...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yahya Kemal Yavuz Gürer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilaxten ve gebelik

    Hocam merhaba urtıker hastasıyım diye size yazmıştım zyrtec artık bana iyi gelmemeye başladı ve kadın doğum doktorum bana bilaxten verdi günde 3 e kadar çıkabilirsin dedi ama ben yine de size danışmak istedim.23 haftalık hamileyim iyi çalışmalar .

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Zafer Gören

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x