2 yaşındaki çoçugum cigerlerini üşütmüş

  • Doktor bize cefaks 750 mg ım verdi sabah akşam 500 lük vurdur dedi sabah akşam çok zor oluyor ignenin tamamını vurdursak ağır olurmu 2 yaşinda 13 kilo daha önce novasef sabah akşamda yaptırmiştik teşekkür ederim Ayşe hanım

  • Ayşe hanım biz macrol şurup ve prebron şurup tlldl 6 plus kullanıyoruz cefaks 750 lik ignenin 500 ü nü yaptırıyoruz sabah akşam günde 1 kere 750 lik yaptırsak agir olurmu cvb nizi bekliyorum teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Tedavinin dozu ve süresine muayene eden doktorunuzun karar vermesi daha uygun olur. ancak daha önce de dediğim gibi cefaksı kullandığınızda mutlaka günde iki doz şeklinde yaptırmanız gerekir.

    tarihinde cevapladı.

Antalya Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • 4 sene önceki olay

    Iyi günler doktor bey 22 yaşımdayım 4 sene önce bronşit olmuştum öksürünce balgamımda az miktarda kan görmüştüm boğazımın tahriş olduğunu düşündüğüm için doktora gitmedim. dün dahiliyeye gittim tükürüğümde çok az miktara kan gördüm öksürük balgam vs. yok o yüzden diş etlerimden geldiğini düşünüyorum...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kanser olabilir mi

    Hocam merhaba ağzımda hafif bi pembe kan görmüştüm öksürük vs. hiçbir şikayetim yoktu dahiliye uzmanına gittim diş etlerimden gelebileceğini ara sıra olduğunu çok az miktarda kan gördüğümü söyledim ve akciğer grafisi istedi çektirdim temiz çıktı göğüs hastalıkları doktoruyla beraber yorumladılar sor...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram yuksekligi

    Rbc referans 4.44-5.61 iken benim 5.64 10^6 hemoglobin 16.9 hct 40.0-49.4 iken benim 49.5 mpw 9.13- 12.1 iken benim 13.4 mdw 10.1-16.1 iken benim 18.6 p-lcr 18.5-42.3 iken benim 51.6 ly# 1.6- 2.5 iken benim 3.5 10^3 bu değerler yüksek sorun nedir acaba yaşım 24 sigara kullanmıyorum bilinen bir has...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Oğlumun nefesi durcak gıbı oluyor

    Hocam hayırlı günler size randevu almak ıstıyoruz hafta sonu boş gozukuyor mesaı dışı yazıyor 6 yaşında oğlumuz var 5 aylıkdam berı astım hastası sureklı tıkanıyor 2 yasında alerji testlerı yaptırdık alerjısı cıkmadı ter testı gıda testi son bır haftadır hep hava makınasıyla uyuyr nefesi takanıyor...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erkan Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bronşiolit

    Merhaba hocam, 2 yaşında erkek çocuğumuz 2019 yılında 4.kez bronşiolit oldu. bununla ilgili sizi tavsiye ettiler ancak randevu alamıyoruz. yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erkan Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfesiiyon ve bronşit hk

    Merhaba doktor bey.5 yaşındaki oğlum için gittiğimiz her doktor alerjik bir bünyesinin olduğunu söyledi.buna bağlı olarak balgamlı öksürükle başlayıp ertesi gün bronşite dönen hastalığı sıklıkla yaşıyoruz.aynı zamanda boğaz enfeksiyonuda sık sık oluyor.10 gün önce koruyucu iğne olmasına rağmen öksür...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hct yüksekliği

    Merhaba sayın hocam. son iki yıl içinde yapılan tahlil sonuçlarında hct değerleri dikkatimi çekti. diğerleri normal sınırlar içinde. citoles 10 mg kullandığım için 6 ayda bir tahlil yaptırmalı önermişti psikiyatri doktorum. sondan başa doğru: 49.1 (36_47.9) 48.3 (36-47.9) 46.6 (41-53) 47.5 (41-5...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefes darlığı

    Merhabalar hocma bende 2 aydan fazladır geniz akıntısı ve nefes darlığı var kbbye gittim geniz akintin var dediler ondan sonra göğüs hastalıkları uzmanına gittim akut bronşit var dediler acaba geniz akıntısımı bronşit yapıyor yoksa bronşitmi geniz akıntısı yapıyor bende 2 aydir yuksek derecede nefe...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kürşat UZUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akut bronşit

    Merhabalar hocma bende 2 aydan fazladır geniz akıntısı ve nefes darlığı var kbbye gittim geniz akintin var dediler ondan sonra göğüs hastalıkları uzmanına gittim akut bronşit var dediler acaba geniz akıntısımı bronşit yapıyor yoksa bronşitmi geniz akıntısı yapıyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kullancağim iğne hakkinda

    Merhaba hocam iltahaplı romatizma hastasıyım (as ) sonra (ra ) ya dönüyor dedi doktor bey sağ elimde ağrı ve iki parmağımda şişlik oluyor . bazen ağrım çok oluyor diprospan iğne kullandım en son başka bir fizik tedavi doktoruna gittiğim de depamedrol iğne vermişti .eğer ağrım...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Grip aşısı

    Hocam merhaba grip aşısı ve zatürre aşısı sorularım için yazmıştım bir önceki sorumda yazdım oğlum şuan 1 yaşını doldurdu kartegener sendromu var grip aşısını cuma günü yaptırdım tam doz bir ay sonra bir doz daha yapilacak denildi 2 gündür yine ateşi var öksürük var 2 haftadır😕😔

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erkan Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp agrimasi

    Hocam iyi gunler. 3.5 yasinda kizim var yaklasik 5 6 aydir surekli kalbim aciyor diyordu biz kardesi olunca biraz dikkat cekmeye calisiyor dedik uzerine fazla durmadik ama artik kalbini tutup kalbim vuruo anne diyor biraz oynayinca hemen yoruldum dip uzaniyor bazen cok agrior diyip aglior ve duşa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bulent Karadag

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciğer kanseri

    Hocam 3 göğüs uzmanına gittim grafi solunum testi alerji testi falan yaptılar bişeyin yok dediler şuan oksuruk geçti gibi nadir oluyo ama sırt agrım var hangi bolume gıdım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Akif Turna

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bronşiolitis obliterans nedir?

    Merhaba hocam;kızıma bronşiolitis obliterans nedir? nasıl bir hastalıktır? niye olur? kronik bir hastalık mı? araştırma yaptım ama pek bir bilgi yok şimdiden teşekkürler kolay gelsin.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğer kanseri

    Akciğer kanseri grafide çıkarmı benin yaş 22 bende 3 haftadır öksürük sırt ağrısı falan var ögürmede var 2 defa akciğer grafisi çekilmistim temiz dendi astım olabilir dedi hafif bronşit dedi bide şuan sırt agrım var bidaha grafi cektireyimmi en son 5 gün önce çekildi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Akif Turna

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör





.
x