10 aylık bebeğimin kan testi sonuçları

  • hocam merhaba,benim 10 aylık kızımın kan tahlili sonuçları aşağıdaki gibi; WBC 8,08 HGB 11,7 Serbest t4 1,08 LY# 4,86 (H) TSH 1,19 NE% 28,2 (L) Ferritin 20,3 HCT 35,5 (L) MCV 77,6 (L) MCH 25,5 (L) PLT 349 (H) Kreatinin 0,2 AST 53,17 (H) LDH 308,45 (H) CRP 3,62 Bu sonuçlara göre doktor herşeyi normal dedi fakat çoğu şeyi yüksek yada düşük değilmi? Siz nasıl değerlendiriyorsunuz

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yeşil mukuslu gaita

    Hocam yeğenim 3 aylık doğduğu günden beri ishali var fakat karma aşıdan sonra ishali yeşil mukuslu bir hale geldi. annesi yaklaşık 2 aydık da süt alerjisi olma ihtimaline karşı perhiz uyguluyor süt yumurta gibi şeyleri tüketmiyor kesinlikle yine de düzelme olmadı. dünde amip antijen testi yapıldı so...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Gürses

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Üstüne görme /ultrason görüntüsü

    Hocam merhaba psikolojim bozuldu acil cevap yazarsanız cok mutlu olurum . 8 martta erkek arkadaşımla ilişkim oldu. prezervatif ile korunduk.22 martta 14 nisanda 7 mayısta ve 5 haziranda adet oldum fakat son adetim diğerlerine göre kısa sürdü 3 gün ve çok yoğun değildi genelde yoğun olurdum. mayıs ay...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaitada kan ve mukus

    Merhaba hocam 3 aylık erkek bebeğimiz var.1.5 - 2 ay önce kakasında önce nokta olarak kan sonra da turuncumsu birkaç iz gördük biraz yoğun olarak.gaita testi yaptırdık (6-7 lökosit , 3-4 eritrosit , gizli kan pozitif ) sonuçları çıktı.bebek gürültülü kaka yapıyordu ,bazen köpüklü bazen yeşilimsi ve...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tufan Kutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gaitada kan ve mukus

    Merhaba hocam 3 aylık erkek bebeğimiz var.1.5 - 2 ay önce kakasında önce nokta olarak kan sonra da turuncumsu birkaç iz gördük biraz yoğun olarak.gaita testi yaptırdık (6-7 lökosit , 3-4 eritrosit , gizli kan pozitif ) sonuçları çıktı.bebek gürültülü kaka yapıyordu ,bazen köpüklü bazen yeşilimsi ve...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Aydın Erdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaitada kan ve mukus

    Merhaba hocam 3 aylık erkek bebeğimiz var.1.5 - 2 ay önce kakasında önce nokta olarak kan sonra da turuncumsu birkaç iz gördük biraz yoğun olarak.gaita testi yaptırdık (6-7 lökosit , 3-4 eritrosit , gizli kan pozitif ) sonuçları çıktı.bebek gürültülü kaka yapıyordu ,bazen köpüklü bazen yeşilimsi ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Serhat Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaitada kan ve mukus

    Merhaba hocam 3 aylık erkek bebeğimiz var.1.5 - 2 ay önce kakasında önce nokta olarak kan sonra da turuncumsu birkaç iz gördük biraz yoğun olarak.gaita testi yaptırdık (6-7 lökosit , 3-4 eritrosit , gizli kan pozitif ) sonuçları çıktı.bebek gürültülü kaka yapıyordu ,bazen köpüklü bazen yeşilimsi ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Nilgün Dağdeviren (Demir)

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gaitada kan ve mukus

    Merhaba hocam 2.5 aylık erkek bebeğimiz var.1 - 1.5 ay önce kakasında önce nokta olarak kan sonra da turuncumsu birkaç iz gördük biraz yoğun olarak.gaita testi yaptırdık (6-7 lökosit , 3-4 eritrosit , gizli kan pozitif ) sonuçları çıktı.bebek gürültülü kaka yapıyordu ,bazen köpüklü bazen yeşilimsi v...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Gonca YILMAZ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Değer düşüklüğü hakkında

    Akif hocam merhaba 9 aylık bebeğim tam kan testinde plt değeri 84.000 ila 96.000 arasında değişim gösteriyor.5 gün takip edildi değer sürekli bu seviyelerde.periferik yayma testi yaptırdık.ancak çocuk doktorumuz çıkan sonuç değerlerini değil,dağılımın nasıl olduğunu görmemiz lazım dedi.3 gün bekleye...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 18 aylık bebeğinin kan değerleri çok düşük ne yapmamız gerekir

    Merhaba hocam18 aylık kizim var. benim bebeğimin sağ böbreği multikistik displastik böbrek ve kan değerleri sürekli düşük çocuk doktorumuz kan ilaci verdi 1 ay sadece kullandık ama 2 ayda bir kan değerlerine kan testi yaparak bakıyor ama ben endişeleniyorum sık sık kan aldırmak da kan değe...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Uzayan sarılık dedi doktorum

    Merhaba doktor hanım.. 32 gün önce sezeryan doğum yaptım eve geçtikten sonra bebegimde sarılık olduğunu farkettim ve 13 günlükken götürüp test yaptırdım ama sonucunu almaya gidemedim ameliyat dikisim açıldı.. iki hafta sonra gittim sarılığı hala geçmemişti tekrar test yapıldı 11 çıktı.. doktorum son...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşe Zengin Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebeğimde plt yüksekliği

    Merhaba doktor bey benim oğlum 9 aylık. ilk kez kan testi yaptırdım. ne 19.2, rbc. 5.23, mcv. 71.3, mch 22, mchc 30.8, plt 656, mpvb 7 çıkmış. ayrıca üre kanda 8, alanin aminotransferaz alt 10, demir bağlama kapasitesi 378, kalsiyum ca serumda 10.85, potasyum k kanda 5.1 çıkmış geri...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyaz kan düşüklüğü

    Merhaba, 3 aylık kizim birden ateşlendi ve dr.a görürdük ağız içinde minik aft vardı ve görünürde bisey olmasada solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor dedi ve kan testi istedi kızımın kan değerleri su şekilde ... wbc 3.46 düşük ...... lym 2.15 düşük ......... neu 0.71 düşük........ mon% 15.3 yüksek.......

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan sonucu

    Merhaba doktor hanım benim 14 buçuk aylık bebeğim var. kan testi yaptirmistik. bazı kafama takılan değerler oldu. sınırdan farklı çıkanlar şu şekildedir. cikan sonuc olmasi gereken pdw 9.2 10- 20 arası hgb 12.9 10.1- 12.5 arası hct 39 30....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Gürses

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan testi sonucu 3 aylık bebek

    Hemogram (tam kan) b rbc 10^6/µl 3.8-5.4 3.66 hgb g/dl 11-13 9.8 hct % 36-52 30 mcv  76-96 82 mch pg 26.8 mchc g/dl 32.7 rdw-sd pg 37-54 38 rdw-cv % 11-16 13.5 wbc k/ul 6-14 6.75 neut# 10³/µl 2.5-7.5 1.16 neut% % 50-75 17.3 lymph# 10³/µl 1.3-4 3.9 lymph% % 25-40 57.8 mono# 10³/µl 0.05-0.7 0.84 mono...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Nuh Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kürtaj sonrası

    Hocam kolay gelsin 10 aylık evliyim 3.ayda gebe kaldım 10 haftalıkken bebeğim kalp atışı durdu ve kürtaj oldum. 3 aydır korunmuyoruz adetlerimm çok düzenli kürtajdan sonra muanelere gittim bir problem yok. ama bu ayın 5.inde olmam gerekirdi bende bir belirti yok en iyisi hamile testi aldım fakat neg...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burçin Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x