1 aylık bebek

  • Hocam iyi günler 1 ay 5 günlük erkek bebeğim bakılan kan testinde hemoglobin 9,2 çıktı normal mi ne yapmalıyım teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba yenidoğan bebekelerde hb: 13 ün altında olmasını beklemeyiz,tam kan sayımının yeniden yapılıp halen düşüklük saptanırsa anemi ( kansızlık) sebepleri açısından araştırılması gereklidir. hekiminize başvurmanızı öneririm.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Muhtemel dmd hastası

    Hocam iyi günler..12 aylık çocuğum var, erkek, 3 aylıkken bronşit için istenilen tahlil sonucu alt ve ast değerleri fazla çıkmış ve akabinde doktorumuz bu değerler için iki ay sonra tekrardan tahlil verip kontrol ettirmemizi istemişti. daha sonra 3 kere ayrı zamanlarda tahlil verdik hep yüksek çıktı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yahya Kemal Yavuz Gürer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kıl kurdu tedavisi

    Cevabınız için teşekkür ederim doktor hanım iyi günler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kıl kurdu tedavisi

    Merhaba doktor hanım 14 aylık oğlum var emziriyorum bende ve bebeğimde kıl kurdu var kontil ilacı nı ben ve bebeğim nasıl kullanabilir acaba ikimizde kullansak zararı olur mu iyi günler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yeşil mukuslu gaita

    Hocam yeğenim 3 aylık doğduğu günden beri ishali var fakat karma aşıdan sonra ishali yeşil mukuslu bir hale geldi. annesi yaklaşık 2 aydık da süt alerjisi olma ihtimaline karşı perhiz uyguluyor süt yumurta gibi şeyleri tüketmiyor kesinlikle yine de düzelme olmadı. dünde amip antijen testi yapıldı so...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nuran Gürses

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Zaditen damla

    Günaydın hocam. dün 3 aylık oğluma burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı şikayetlerinden dolayı mevsimsel alerji teşhisi koyulup zaditen 1mg/ml adlı damla verildi. dün aksam 8 de 5 damla içirdim fakat çok fazla uyku yaptı normalde uyanıp uyumak istemediği saatlerde uyumaya devam ediyor. ne yapmalıyım...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram yüksek degerler

    Hocam merhabalar,4 yasinda erkek çocuğumun hemoglobin değeri 14.29 çıktı,lökosit 5,42,lenfosit %55 (notrofil 1.77 lenfosit 3) ,eozinofil %1.15 mpv 4,77. glukoz açlık 111 ..yüksek çıkan değerler bunlar,ayrıca ferritin 1.66 düşük çıkmış,hemoglobin yüksekliği anormalmi,

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Turgay Baz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kocami arzulamiyorum

    Merhaba büşra hanım ; 2 yıldır evliyim eşim ile severek evlendim. fakat cinsel ilişkiye girmek istemiyorum. sürekli kaçıyorum. 10 aylık bebeğim var. kaynanam ile yaşıyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum. hem iş hem evi hem çocuk birlikte yürütmeye çalışıyorum. kaynanam ile yaşadığım evi kend...

    Doktor Cevabı:

    Psk. Büşra Ağlamaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Öksürük hakkında

    Hocam merhaba, 21 aylık bebeğim özellikle yemek yerken ve gün içinde ara ara kesik kesik öksürüyor. öksürüğü onu rahatsız ediyor ve 2 gündür yemeğini de bırakıyor. öksürüğü 1 hafta önce başladı. fakat son 2 gündür yemek yiyemeyeceği kadar arttı. neden olabileceği konusunda yardımcı olur musunuz? cev...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Turgay Baz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebek uykusu

    Merhaba hocam 20 günlük bebeğimi uyandırmada sorun yaşıyoruz kendiliğinden uyanmıyor sürekli bizim müdahale etmemiz gerekiyor ilk doğduğunda çok az sarılığı vardı ama sarılığını atlattı. sürekli uyuduğu için emmiyor zorla uyandırıp sağdığım sütü veriyorum. bu kadar uyuması normal midir ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bebegim çok kusuyor

    Hayirli gunler... benim 3 aylik bir kizim.var surekli cok kusuyo sik sik da emzirmiyorum kusmasin die ama gene kusuyo.agiz dolusu cok kusuyo sut fazlaligi gbi degil.fiskirir gibi yattigi yerden emdikten yarim.saat 1 saat bazsn de 2 saat sonra kusuyo bazen az kusuyo bazen de cok kusuyo cok da beslemi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Bahar Göktürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaz mi alerji mi

    Merhabalar osman bey iki ya 8 günlük kız bebeğim var üçüncü haftasından sonra çok ağlamaya başladı ilk kolik dediler sonra idrar yolu enfeksiyonu deyip antibiyotik başlandı o da geçirmeyip daha da ileriye ince bu sefer hiçbir şeye bakılmadan süt alerjisi dediler diyet yaptım iki hafta kadar geçmedi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebek saglıgı

    İi aksamlar doktor bey 5 aylık bebegım var prametıre dogdu kaka problemimiz var 7gunde yapıyo bunun ıcn ne yapabilirim simdiden tesekurederim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Osman GÖNÜLAL

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan değerleri

    Merhaba hocam kızımın kan tahlili lym#6. 36 neu 28.96 lym 61.29 rdw sd 36.3 mch 22ö5 mcv 65.6 hgb 11.2 krearinin 0.15 bu değerlere bakarak ne soyleyebiliriz suan 11 aylık bebeğim 6 aylık iken idrar yolu enfeksiyon geçirdi kilo alamadı antibiyotik kullandık serum tedavisi gördük suan ço...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Serkan Kırık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş çevresi

    Teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Serkan Kırık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan degeri demir düşüklügü.

    Merhaba hocam gecen 9 aylk bebegimin kan degerini olcturdum demiri cok düsük ckti ferrozinc kan surubu yazdi doktor onu kullanali ishal oldu ve rengi siyah neden böyle oldu acaba kullanmalımıyım yoksa bırakmalımım bilgilendirirsenin cok sevinirim hocam simdiden çok tesekkurler..

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Aydın Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x